Helenas beslut om livet med Zlatan förbryllar: ”Hon ville aldrig det”

så är zlatans fru helena segers som mamma

Helena Seger stannar hemma i Stockholm medan Zlatan Ibrahimovic far till Milano.Ett beslut som förbryllar många.
Har du koll på tronföljden?
Slå på ljud

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic. Ett av den svenska offentlighetens mest omskrivna, spännande kärlekspar.

Men det är också en konstellation som är lite splittrad för tillfället. Zlatan har, som 38-åring, återigen skrivit på ett kontrakt med italienska Milan. Han bor numera på deltid i ett lyxhotell i centrala Milano, medan Helena och barnen Maximilian och Vincent är kvar i Stockholm.

Därför stannar Helena Seger i Stockholm

så är zlatans fru helena segers som mamma

Helena och Zlatan har varit tillsammans i över 15 år.

Helena väljer alltså fullt medvetet att avstå chansen från att bo i fantastiska Milano på heltid. Fotbollsjournalisten Johan Larsson reagerar på 49-åringens beslut.

– Det förbryllar mig. Helena har alltid haft Milano som en av sina favoritstäder i Europa. Hon älskar shoppingen där, det är en av modevärldens huvudstäder i världen. Jag tänker mig att hon i alla lägen hade valt Milano framför Stockholm. Att stanna hemma i Sverige medan Zlatan for runt i världen, hon ville aldrig det. Men det här tror jag handlar om barnen. Hon och Zlatan vill att de ska växa upp i Sverige och få en trygg uppväxt där. Och det måste man respektera, säger Johan.

“Hon älskar Milano”

Zlatan och Helena hade länge en egen lägenhet inne i Milano, och Helena sågs ofta inne på stadens lyxigaste modebutiker. I Milano hittar man modejättarna Prada, som har sin egen galleria där. Här finns även Armani, Versace och Dolce & Gabbana.

– Jag bara älskar shopping, har Helena Seger sagt till franska Elle tidigare.

– Hon älskar Italien och Milano i synnerhet, har journalisten Monica Columbo sagt till Expressens reporter Petter Landén om Helena.

Även fotbollstidningen La Gazzetta dello Sport, Italiens största papperstidning, har skrivit om Helenas speciella band till Milano.

“Staden har alltid funnits kvar i hennes hjärta”, skriver La Gazzetta dello Sport.

 

AVSLÖJAT – HÄR ÄR HELENA SEGERS HEMLIGA LYXLIV