Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Helenas besvikelse – Zlatan bröt mot det förbjudna

22 feb, 2023, 07:00 

Zlatan vägrade lyssna och trotsade alla uppmaningar.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Zlatan Ibrahimovic har gjort sig ett namn för sina bedrifter på fotbollsplanen. Med gudabenådade fötter har han bjudit på uppseendeväckande ögonblick och mål som får en att häpna.

Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena SegerBrand logo
Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena Seger

Trots att han blivit 41 år verkar det inte finnas några planer på att lägga av. Nu har han dessutom äntligen börjat träna igen, efter att ha varit skadedrabbade den senaste tiden.

Förra veckan sågs han dessutom spela en träningsmatch med sonen Maximilian vid sin sida, vilket fick både Helena Seger och Milan-fansen att jubla av glädje!

Annons

Zlatans nya beteende på filmduken

Men det är inte bara på fotbollsplanen som Zlatan synts till på den senaste tiden. Just nu rullar filmen ”Asterix & Obelix: I drakens rike” på biografer runt om i världen, där fotbollsgiganten spelar rollen som krigaren Caius Antivirus.

– Han kommer att vara Ceasars favoritcenturion. Vi letade efter någon med personlighet och arrogans. Jag lyckades komma i kontakt med honom och idén roade honom. Dessutom håller han på med taekwondo, sa filmens regissör Guillaume Canet till Journal de Dimanche enligt Fotbollskanalen.

Annons
Zlatan Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovic har en roll i nya Asterix & Obelix: I drakens rike.

Zlatan trotsade förbudet

Ja, idén må ha roat Zlatan, men den roade garanterat inte Helena eller hans läkare. När regissören hörde av sig var Zlatan skadad och att flänga runt i världen var inte optimal rehabilitering.

I en intervju med Expressen berättar skådespelerskan Marion Cotillard, som gör rollen som Kleopatra, att alla sa att ”det är omöjligt” att locka till sig Zlatan – vilket visade sig vara fel.

– Men Zlatan tackade ja, och trots att han hade skadat benet och läkaren förbjudit honom att resa, så kom han. Han är en så trevlig person. Han har skapat den här ”jag är den störste”-bilden av sig själv, och han har så roligt med det. Den här rollen skrevs för honom, och han hade väldigt roligt på inspelningen. Mellan tagningarna var Zlatan mycket nyfiken och ville kolla hur det gick till att göra film, säger Marion Cotillard.

Foto: TT/Instagram

Annons