Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hemliga dejten – bilderna avslöjar sanningen om Helena Seger

22 maj, 2023, 10:00 
Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic

Helena Seger syns ute på dejt – och det strålar om henne!

Annons

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic har en passionerad relation. Det kan man sluta sig till efter att ha hört berättelsen om hur de träffades.

– När vi träffades hade han dubbelparkerat sin Ferrari vid min Merca. Jag var på dåligt humör och fräste att han skulle flytta bilen. Jag tror att han blev triggad av min attityd, har Helena Seger tidigare berättat för Elle.

“Den tjejen… var hade hon hållit hus? Hon var inte bara snygg. Hon hade en attityd, liksom, tjafsa inte med mig, och så var hon äldre, och det var var ju spännande. Jag hörde mig för, vem är hon?”, skriver Zlatan i sin självbiografi.

Helena Segers och Zlatan Ibrahimovic kärleksresaBrand logo
Helena Segers och Zlatan Ibrahimovic kärleksresa

Helena Seger på hemlig dejt i Milano

Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger
Zlatan och Helena är barnfria och sugna på italiensk cuisine.

Och trots att Zlatan och Helena varit tillsammans i nästan tjugo år är romantiken inte död i deras förhållande. De senaste bilderna från Milano bekräftar detta.

Annons

De visar hur Zlatan och Helena lämnat barnen Maximilian och Vincent hemma för lite egentid. Den har utnyttjat till en lunchdejt på lyxrestaurangen Salumaio di Montenapoleone, ett ställe som varit en knytpunkt för Milanos rika och berömda sedan 1950-talet.

"Denna legendariska restaurang, belägen på Via Santo Spirito, är mycket mer än bara gastronomi eller catering: den är en del av Milanos historia, en del av samhället mitt i Milanos modekvarter", kan man läsa på restaurangens hemsida.

Helena är extra förtjust i Milano. Hon uppskattar stadens lyx och flärd och tydliga estetiska sinne.

"Har alltid funnits kvar i hennes hjärta"

Hennes kärlek till staden har till och med blivit omskriven i den italienska pressen.

"Milano har alltid funnits kvar i hennes hjärta", har La Gazzetta dello Sport skrivit.

"Ibra har aldrig hymlat med att det var mot hans vilja som han lämnade Milan och hans familj har alltid betraktat Milano som staden där de känner sig som mest hemma, utanför Sverige", har Corrielle della Sera skrivit.

Annons

Och Milano älskar Zlatan. På bilderna från restaurangbesöket ser man att svensken ställer upp på flera förfrågningar om selfies från fotbollstokiga matgäster. Zlatan ser ut att ta uppmärksamheten med jämnmod och ler brett på bilderna.

Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger
Alla vill ha bild med Zlatan!
Annons