Hemliga relationsuppgörelsen mellan Jenny och Niklas Strömstedt – dokumentet avslöjar

Hemliga relationsuppgörelsen mellan Jenny och Niklas Strömstedt – dokumentet avslöjar

Karin Törnblom/TT

Det här visste ingen om kändisparet Jenny och Niklas Strömstedt.

Här bryter Jenny Strömstedt ihop efter Niklas ärliga ord om oron i äktenskapet
1:08

Efter reklamen: Här bryter Jenny Strömstedt ihop efter Niklas ärliga ord om oron i äktenskapet

(1:08)

Slå på ljud

Jenny Strömstedt har haft en framgångsrik och lång karriär bakom sig. Strömstedt, som är gift med Niklas Strömstedt, syns flitigt i TV4:s omåttligt populära Nyhetsmorgon. Hon har därefter fått ett eget tv-program i form av "Strömstedts" där hon och maken åker runtom i Sverige för att djupintervjua allt från politiker till nöjes- och sportprofiler.

Jenny Strömstedts senaste stora uppdrag var valvakan den 11 september som hon ledde med bravur med kollegan Tilde de Paula Eby. Duon hela natten och gav tittarna en fullständig värdig sändning.

Sedan dess har Jenny legat lågt. Hon har tidigare gått ut och skrivit på Instagram att det blir ett par vilodagar innan hon åter är i tjänst.

Jenny har tidigare varit öppen om sin otroligt starka relation med maken Niklas Strömstedt. Kändisparet har gått igenom mycket tillsammans och står idag väldigt starka! De betraktas som Sveriges kanske mest kända par.

Hemliga relationsuppgörelsen mellan Jenny och Niklas Strömstedt – dokumentet avslöjar

Men det som många inte vet är avtalet som de skrev under 2014.

För enligt Aftonbladet finns det ett äktenskapsförord där det framgår att någon giftorätt inte ska råda i deras äktenskap. Med andra ord delar de inte på någonting om de skulle gå skilda vägar.

De hemliga dokumenten, som tidningen har tagit fram, visar två bolag som Niklas Strömstedt äger samtliga aktier fanns det vid de senaste årsredovisningarna omkring 7,2 miljoner kronor i eget kapital.

Jenny Strömstedt äger på sin sida alla aktier i ett bolag som hade 8,6 miljoner kronor i eget kapital vid den senaste årsredovisningen.

Hittills har Jenny och Niklas Strömstedt inte behövt ta till sig avtalet eller något annat juridiskt. Deras förhållande verkar vara otroligt starkt och de verkar ha det väldigt bra ihop!