Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hemliga rummet i Pernilla Wahlgrens lyxvilla chockar – bilderna inifrån

20 maj, 2023, 05:00 

Nu kommer allt fram – och följarna är i chock.

Annons

Bygget av Pernilla Wahlgrens lyxvilla ute på Lidingö har inte varit någon snabb (eller billig) historia. Men efter mycket om och men står den klar – i all sin prakt!

Pernilla och fästmannen Christian Bauer är inflyttade och trivs som fisken i vattnet. Nu visar hon upp ett hemligt rum i villan som chockar följarna.

Pernilla Wahlgrens tre lyxhus!Brand logo
Pernilla Wahlgrens tre lyxhus!

Pernilla Wahlgrens livsförändring – snart händer det

För tillfället har Pernilla och Christian dock flytt Lidingö-villan ett tag. Hon har ju som bekant ett fullspäckat schema, och det är inte ofta hon har tid för en liten "get away". Det väntas inte heller bli luftigare inom en snar framtid.

Det är ju bara några veckor kvar tills att hon gör debut som Allsångsledare på Skansen! Nu får hon chansen att ladda upp med lite D-vitamin innan det är dags att öva låttexter för fullt.

Annons

Pernilla och Christian har nämligen åkt till Marbella, där hon äger ytterligare ett lyxhus att fly till. Tur med vädret däremot, nja, det hade de inte riktigt. Men Pernilla är proffs att se livet från den ljusa sidan:

"Vad gör väl tunga moln och lite SPÖREGN då…?! Lite åska och blixtrar på det - och du har en mysig Netflix-kväll i soffan med te och mackor framför TV’n…!" Skriver hon på Instagram.

Hemliga rummet i Pernilla Wahlgrens lyxvilla chockar

Hon kan ju i alla fall trösta sig att solen skiner hemma i Sverige lagom till hemfärd. Och visst kan man tänka sig att hon längtar hem till drömvillan!

Det är inte bara Pernilla som inte får nog av sitt hem, nu har precis serien Villa Wahlgren rullat ut på Discovery+, där man fått följa henne genom hela bygget.

På Instagram väljer hon nu att vara lite extra bjussig, och visa upp ett rum som säkerligen flugit många förbi... Det är nämligen minst sagt oväntat, och som taget ur en barnbok – närmare bestämt, Pippi Långstrump.

"PIPPI LÅNGSTRUMP-KAFFERIT börjar sakta men säkert bli klart - och jag ÄLSKAR det!!!!" Skriver hon och visar upp det från insidan.

Följarna tappar givetvis hakan.

"Men gud så häftigt!! Vilken dröm för en som älskar fika och Pippi Långstrump" Skriver en följare.

"Så himla häftigt..👍🤗 man blir jätteglad bara och titta in. 😍😍 det gäller och våga vara lite tokig." Konstaterar en annan.

Foto: TT

Annons