Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hemligheten bakom Pernilla Wahlgrens lyxhus i Marbella – detaljen hon inte pratar om

09 jun, 2022, 09:30 

Nu avslöjas det en detalj med lyxvillan...!

Annons
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!Brand logo
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!

Pernilla Wahlgren har inte hållit särskilt hårt i plånkan på sistone, hon har kostat på sig dubbla hus! Ett i Marbella, och ett ute på Lidingö. För det inbitna fanet låter det här ju som ingenting nytt, men faktum är att hon uppgraderat sig från Casa Rosa och det gröna kedjehuset.

Nu har Pernilla börjat visa upp sin oerhört lyxiga villa i Marbella, och insidan är minst lika imponerande som utsidan. Men det finns en detalj hon inte pratat särskilt mycket om...

Mysteriet kring villan

Det var för ynka fyra år sedan som Pernilla slog slag i saken och köpte sitt första hus i Marbella, och artisten kunde knappt tro det själv:

"Alltså det känns så stort och vuxet så jag nästan smäller av", skrev hon då på Instagram.

Men nu var det alltså dags igen, för en rejäl uppgradering. Det nya huset är större och lyxigare än någonsin! Men mysteriet kring vad som egentligen hände med Casa Rosa består.

På hennes Instagram har man kunnat ana att hon hyr ut huset, kanske medan det väntar på att säljas. Det får helt enkelt tiden utvisa, men hon verkar inte vara särskilt sugen på att flytta tillbaka.

Detaljen om huset

Medan vi fått se bilder från huset kvarstår en del frågetecken. Många är självklart nyfikna på vad kalaset gick loss för, men det har hon hållit för sig själv. En billig historia kan man i alla fall utesluta att det är!

Annons

En ny detalj om huset går nu att avslöja. Pernilla var en god vän och delade sin kompis bostad på Instagram-story, som är till salu. Hon skriver att den glammiga bostaden är hennes grannhus på Marbella, och länkar till en sajt med flera bilder, och ett dokument om villan.

Där står det att villan, som alltså enligt Pernilla är grannhuset, ligger i ett gated community, det vill säga ett grindsamhälle, med säkerhetsbevakning 24 timmar om dygnet. Det är alltså som en liten by, bakom lås och bom, där bara behöriga personer tar sig in.

Området beskrivs också som prisbelönt, och att det byggts med inspiration från Italien – perfekt för Pernilla!

Grannhuset har ett pris på runt 13,5 miljoner svenska kronor, så det är i alla fall en fingervisning på vad Pernilla Wahlgren har pungat upp. Inte illa!

Foto: TT/Skärmdump, Instagram

Annons