Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hemligheten om TV4-Steffos hustru Caroline ute – är som man misstänkt

08 jun, 2024, 19:30 
Nu rätar TV4-stjärnan Steffo Törnquist ut alla frågetecken om hustrun Caroline.
Annons

Det har gått 16 år sedan TV4-stjärnan Steffo Törnquist sa "ja" till sin Caroline, och resten är historia. Och den som följer den färgstarke programledaren på sociala medier har sett kärlekshyllningarna – han är fortfarande upp över öronen förälskad!

Idag fyller Caroline år, och det uppmärksammar Steffo givetvis. Samtidigt avslöjar han ett stort frågetecken om hustrun.

Steffo Törnquist om första tiden som farfar: ”Ren kärlek”Brand logo
Steffo Törnquist om första tiden som farfar: ”Ren kärlek”

Därför känner du igen Steffo Törnquists fru

De äkta makarna slog alltså sina påsar ihop 2008, och det var faktiskt en av Steffos andra stora kärlekar som förde dem samman: golfen. För Aftonbladet har han berättat:

Annons

– När man går in i en ny relation i vår ålder så gör man det med sikte på ålderdomen. Hon var väldigt tjusig och perfekt, men jag tycker att jag såg det där lite busiga och skitiga i henne. Vi lirade golf på samma klubb.

Tycker du att Caroline ser bekant ut? Inte konstigt. Hon har nämligen flera gånger dykt upp på makens jobb i Nyhetsmorgon. Till vardags är hon ju familjerättsjurist, och då och då gästar hon programmet för att ge sina bästa expert-tips.

Caroline Törnquist i Nyhetsmorgon
Steffo måste vara stolt som en tupp!Foto: TV4
Annons

Steffo Törnquist avslöjar sanningen om frun

När Steffo pratar om sin älskade hustru, kallar han ofta henne för "moroten". Det har väckt en hel del frågor och spekulationer bland följarna – var kommer detta smeknamn ifrån?

Nu bestämmer sig Steffo för att en gång för alla räta ut alla frågetecken, och avslöja parets lilla hemlighet. Och visst är det precis som man kan ha trott, om man funderat lite:

"Carro T = carrot = morot 🥕 = Moroten = svaret som ni så många söker varför hon kallas så (det var Nicke som började). Puss min älskade morot"

Annons

Caroline blir alltså Carro – och med T:et från Törnquist, blir det "Carro T", som blir carrot; moroten!

I inlägget som han ju publicerar på hennes födelsedag, passar han också på att kärlekshylla henne rejält:

"Hurra hurra, idag fyller min snälla och kloka och älskade hustru Carro år 🍾🎂 tuta ✌️hon är värd all kärlek ❤️❤️ Carro T = carrot = morot 🥕 = Moroten = svaret som ni så många söker varför hon kallas så (det var Nicke som började). Puss min älskade morot ❤️❤️❤️ tuta!!! Och eftersom hon är tvilling, puss på dig Hille också ❤️"

Foto: TT

Annons