Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hemlighetsmakeriet med barnen – därför håller de barnen hemliga

16 jun, 2022, 05:00 
AvSimon Holm Stålhand

Håller ni med Jonas och Mark?

Annons
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamlaBrand logo
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla

Under många år har Mark Levengood och hans make Jonas Gardell synts till i rampljuset. Parets meriter är lång och deras relation likaså.

Mark Levengood, 57, har bland annat varit programledare för galan för Svenska hjältar och han har även skrivit flera böcker. Marks make, Jonas Gardell, 58, har även han ett gediget cv. Jonas är mest känd som författare då han skrivit böcker så som En komikers uppväxt och Torka aldrig tårar utan handskar.

De har med andra ord varit i rampljuset under en lång tid.

Men några personer som aldrig tar stort plats i det offentliga livet kring stjärnparet är deras två barn: Olga, 16 och Amos, 19.

Mark Levengood och Jonas Gardell har två barn ihop. Sonen Amos, 19, och dottern Olga, 16. Jonas och Mark har barnen ihop med paret Ingeborg Svensson och Fanny Ambjörnsson.

Jonas och Marks beslut

Tidigare har paret berättat om beslutet att hålla barnen borta från strålkastarljuset. I Jonas och Marks gemensamma podcast som de tidigare drev ihop har de varit tydliga med att de inte förstår sig på folk som exponerar sina barn i marknadsföringssyfte.

– Menar du verkligen att du är så jävla kåt på pengar att du säljer ut dina ungars jävla löss i håret för att tjäna pengar?, sa Jonas Gardell efter att han hört att en person nämner sina barn i ett reklaminslag om ett företag som bland annat säljer lusschampo.

Så därför har paret valt att hålla en låg profil gällande sina barn. När parets barn visas upp på sociala medier så har Mark och Jonas varit väldigt tydliga med att de inte visar upp barnens ansikten.

Annons