Hemska bilderna från Let's Dance – Aron Andersons otäcka fall med rullstolen under repetitionerna

22 mar, 2022, 09:26 
Aron Anderson ramlade med rullstolen under repetitionerna inför Let's Dance.
Annons
Petra Medes stora nervositet i ”Let’s dance”
Petra Medes stora nervositet i ”Let’s dance”

Aron Anderson skriver historia med sin medverkan i Let's Dance. Aldrig tidigare har en manlig rullstolsburen deltagare tävlat i programmet, i något av länderna där formatet existerar.

Och Aron och meddansaren Jasmine Takács levererade direkt.

Aron Andersons revansch i Let's Dance

I premiäravsnittet kom Aron och Jasmine på andraplats i cha cha-grenen, tillsammans med Cecilia von der Esch och hennes danspartner Hugo Gustafsson. De enda som slog dem var Eric Saade med danspartnern Katja Lujan Engelholm.

– Du är känd för att inspirera folk till att göra det omöjliga. I kväll har du inspirerat för att visa hur fantastisk dans kan bli, sa juryns Dermot Clemenger i programmet.

Inför programmet hade Aron varit rädd för att ramla.

Annons

– Jag var så orolig för det, sa han i sändningen.

Faktum är att han ramlade flera gånger om under repetitionerna. Aron har själv lagt upp ett klipp på sin Facebook-sida, i vilket man kan se när han och Jasmine övar på de tekniskt svåra rörelserna.

Det är obehagligt att titta på – men man kan trösta sig med att det gick bra i sändning!

"Denna bjuder jag på! Här har ni den något mindre glamorösa sidan bakom kulisserna. Fatta ni hur rädda vi var innan vi skulle in på scen när det blev såhär på genrepet!? Glöm inte att vi alla är nybörjare i början och som författaren Susan Jeffers sa för längesen 'feel the fear and do it anyway!'", skriver Aron på Facebook.

Aron och Jasmine har fått gott om glada tillrop under inlägget.

"Fantastiskt dansnummer! Önskar er all lycka med kommande nummer, sitter som klistrad framför tv-n", skriver en användare.

"TACK att ni visade mig och alla andra vad dans egentligen handlar om. Blir helt varm i hjärtat när jag tänker på hur ert framträdande framåt kommer inspirera och utmanat fördomar", skriver en annan.

Annons

"Fantastiskt. Riktigt imponerad. Vilken dans, vilken glöd, vilken glädje ni utstrålar", skriver en tredje.

Annons