Hemska upptäckten i hemmet för Helena – nu får han sitt straff!

så är zlatans fru helena segers som mamma

Helena Seger gjorde en hemsk upptäckt i hemmet.Nu har mannen fått sitt straff.
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 40?
Slå på ljud

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic är två av Stockholms mest mytomspunna och hårt bevakade boende.

Familjens tillhåll på Storgatan är en gammal kyrka som har byggts om till bostad. Fastigheten ligger på ungefär 1 000 kvadratmeter och kostade 110 miljoner kronor att köpa loss.

Men i november i fjol blev hemmet utsatt för en attack.

Helena Seger – hemsk upptäckt för Zlatans fru

Zlatans port blev vandaliserad.

Zlatans port blev vandaliserad.

Då hade Zlatan meddelat att han blivit delägare i fotbollsklubben Hammarby IF – ett beslut som inte föll i god jord i hans hemstad Malmö.

En man blev påkommen när han klottrade “Judas” på porten till Storgatan-hemmet. Han hällde också ut surströmming på trappan.

Mannen, som erkände brott, har nu dömts för skadegörelse. Han straffas med 30 dagsböter om 70 kronor och ska betala 3013 kronor i skadestånd till Zlatan.

 

LÄS OCKSÅ: Maria Lundqvist: ”Jag och Helena Bergström är inte vänner”

Därför är mannen så arg

Zlatan fostrades i klubben Malmö FF och fick en staty utanför lagets stadion. Men när Zlatan gick in och blev delägare i rivalklubben Hammarby, då rasade Malmö FF:s fans. De tog ut sin ilska på statyn, som blev vandaliserad flera gånger om.

– Jag upplever det som att Zlatan vill göra sig ovän med en del MFF:are, sa gamle Europacuphjälten Tommy Hansson, 64, till Kvällsposten om saken.

Men Helena och Zlatan har inte vikt sig. Tvärtom. Helena visar stolt upp det nya “familjeföretagets” färger när hon är på sina promenader i huvudstaden.

“Min kompis jobbar på Coop Storgatan där Helena Seger är stammis. Han vittnar om att hon ofta strosar runt där i full Bajen-mundering. Supertrevlig mot allt och alla! Gillar ändå hur hon acklimatiserar sig i storstaden!”, har mediepersonligheten Nemo Hedén berättat på Twitter.

 

LÄS OCKSÅ: Helenas vändning med Zlatan – bilderna visar sanningen om förhållandet