Hen blir nya ”Ica-Stig” enligt experterna

Kommer han kunna behålla jobbet på SVT? Foto: IBL

Hans Mosesson lämnade över rollen till Loa Falkman för fem år sedan, men vem tar över stafettpinnen som Ica-Stig nu?
Slå på ljud

I fem års tid har Loa Falkman styrt och ställt över Cindy, Ulf, med flera i den fiktiva Ica-butiken men nu är det dags för rollen som Ica-Stig att gå vidare till någon annan skådespelare.

Vem som ska ta över rollen som Ica-Stig nu när Loa Falkman kliver tillbaka är ett ämne som engagerar och vadslagningen med potentiella namn är redan i full gång. Branschtidningen Resumé efterfrågade förslag på namn som kan tänkas vara aktuella och förslagen började regna in.

”Får allmänheten gissa tycks Måns Zelmerlöw bli efterträdaren men även Dan Ekborg tycks, något oväntat, vara en favorit. En del tror även på att det den här gången blir en kvinna som tar på sig den vita rocken, och att Ica-Stig således blir en ”Ica-Stina”. Bland de kvinnliga namn som nämnts sticker Suzanne Reuter ut. Även bettingbolaget Betsson har börjat ta spel på vem det kan bli. Bland spelbolagets lågoddsare hittar vi Mia Skäringer, Johan Rabaeus och tidigare nämnda Suzanne Reuter.” skriver Resumé.

Han

Förutspår en yngre Ica-Stig

Sedan lät de även tidningens medarbetare, som rapporterar om ämnen som rör medier, underhållning och karriär, ge sina utlåtanden om vem de tror kommer bli nästa ”Ica-Stig”.

”Den här gången blir Ica-Stig antingen Suzanne Reuter eller Lena Endre.” svarade projektledaren Josefin Ekman.

”Både Hans Mosesson och Loa Falkman är ju äldre herrar som varit bra på att spela lite bortkomna men den här gången tippar jag på att Ica och King satsar yngre. Det blir Måns Zelmerlöw” gissar reportern Thomas Nilsson.

Vem tror ni blir nya Ica-Stig?