Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Henrik Alsterdals livsförändring – berättar själv om beslutet med maken Anders: ”Värsta jag gjort”

11 jan, 2023, 15:00 

Henrik Alsterdal och Anders Pihlblad har tagit ett iskallt beslut.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Hade det inte varit för TV4 hade Henrik Alsterdal och Anders Pihlblad förmodligen inte varit gifta i dag. Det var nämligen på arbetsplatsen som de två folkkära programledarna fann varandra.

8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

I dag har de varit gifta i elva år och har två barn ihop. För att behålla den goda glöden vid liv ser de hela tiden till att hitta på spontana saker och ha roligt i varandras sällskap.

– Vi är verkligen bra på att vårda kärleken och vi försöker alltid ha saker att se fram emot, sa Henrik Alsterdal till Aftonbladet i samband med julfirandet förra året.

Annons
Henrik Alsterdal och Anders Pihlblad
Henrik Alsterdal och Anders Pihlblad träffades på TV4 och har varit gifta i 11 år.

Henriks och Anders beslut med barnen

Julledigheten tillbringade paret på Gotland med barnen. Det är ett ställe de ofta besöker och när det vankas vinter är det inte så många som befinner sig på den annars så populära ön.

Här kunde de vara i fred, bara umgås och vila upp sig efter en intensiv period full av tv-sändningar. Kanske var det också därför de även stannade över nyår för att fira in det nya året.

”Himlen brinner på årets sista dag. Nu går vi mot ett bättre år! Ta hand om er så ses vi 2023”, skrev Henrik Alsterdal på Instagram och delade med sig av ett vackert och härligt Gotland.

Annons

Henrik Alsterdal: ”Värsta jag gjort”

Och redan på årets första dag bestämde sig paret för att vara spontana igen. De äventyrslystna makarna sökte sig till det iskalla havet för att ta ett vinterbad, något de aldrig tidigare gjort.

När Henrik Alsterdal återvände från Gotland till jobbet Stockholm, berättade han om den iskalla upplevelsen i Efter fem och det var tydligt att han inte var supernöjd med det spontana beslutet.

– Den första januari, klockan 11.45 för att vara exakt, hände det för första gången i mitt liv! Jag hoppade på den här omtalade trenden, nämligen att vinterbada på Gotland. Tror ni jag tyckte det var skönt?

Annons

– Jag kan säga att det var det värsta jag har gjort.

Henrik Alsterdal
Henrik Alsterdal berättar om det iskalla vinterbadet i Efter fem i TV4.

Foto: TT/Instagram

Annons