Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Henrik Alsterdals livsförändring – berättar själv om beslutet med maken Anders: ”Värsta jag gjort”

Henrik Alsterdals livsförändring – berättar själv om beslutet med maken Anders: ”Värsta jag gjort”

Henrik Alsterdal och Anders Pihlblad har tagit ett iskallt beslut.

Hade det inte varit för TV4 hade Henrik Alsterdal och Anders Pihlblad förmodligen inte varit gifta i dag. Det var nämligen på arbetsplatsen som de två folkkära programledarna fann varandra.

8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!
0:48

Efter reklamen: 8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

(0:48)

Slå på ljud

I dag har de varit gifta i elva år och har två barn ihop. För att behålla den goda glöden vid liv ser de hela tiden till att hitta på spontana saker och ha roligt i varandras sällskap.

– Vi är verkligen bra på att vårda kärleken och vi försöker alltid ha saker att se fram emot, sa Henrik Alsterdal till Aftonbladet i samband med julfirandet förra året.

Henrik Alsterdal och Anders Pihlblad

Henrik Alsterdal och Anders Pihlblad träffades på TV4 och har varit gifta i 11 år.

WIXTRÖM JIMMY/Aftonbladet

Henriks och Anders beslut med barnen

Julledigheten tillbringade paret på Gotland med barnen. Det är ett ställe de ofta besöker och när det vankas vinter är det inte så många som befinner sig på den annars så populära ön.

Här kunde de vara i fred, bara umgås och vila upp sig efter en intensiv period full av tv-sändningar. Kanske var det också därför de även stannade över nyår för att fira in det nya året.

”Himlen brinner på årets sista dag. Nu går vi mot ett bättre år! Ta hand om er så ses vi 2023”, skrev Henrik Alsterdal på Instagram och delade med sig av ett vackert och härligt Gotland.

Henrik Alsterdal: ”Värsta jag gjort”

Och redan på årets första dag bestämde sig paret för att vara spontana igen. De äventyrslystna makarna sökte sig till det iskalla havet för att ta ett vinterbad, något de aldrig tidigare gjort.

När Henrik Alsterdal återvände från Gotland till jobbet Stockholm, berättade han om den iskalla upplevelsen i Efter fem och det var tydligt att han inte var supernöjd med det spontana beslutet.

– Den första januari, klockan 11.45 för att vara exakt, hände det för första gången i mitt liv! Jag hoppade på den här omtalade trenden, nämligen att vinterbada på Gotland. Tror ni jag tyckte det var skönt?

– Jag kan säga att det var det värsta jag har gjort.

Henrik Alsterdal

Henrik Alsterdal berättar om det iskalla vinterbadet i Efter fem i TV4.

TV4

Foto: TT/Instagram