Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Henrik Schyfferts bråk med Nour El Refai – erkänner allt för Carina Bergfeldt

16 feb, 2024, 19:30 
Pernilla Albinsson
Henrik Schyffert och Nour El Refai
TT.
Henrik Schyffert delar med sig av bråken mellan honom och Nour El Refai.
Annons

Henrik Schyffert och Nour El Refai gick ut med att de är ett par 2015, men de hade haft en relation längre än så. Paret blev tillsammans 2013 men valde att hålla sin relation hemlig den första tiden.

Henrik Schyffert om bråken med Nour El Refai: ”Ger upp”Brand logo
Henrik Schyffert om bråken med Nour El Refai: ”Ger upp”

Nour och Henrik blev ihopparade på en middag av en gemensam vän. Länge var paret rätt omtalat då de var öppna med att de valde att vara särbos, något Nour själv kommenterat.

– Vi bodde ihop, fast på två ställen, det var ganska naturligt då Henrik hade två barn sedan tidigare, mina bonusbarn. Det var inget konstigt men av någon anledning blev det en jättegrej i media att vi var särbos, säger hon i en intervju med Damernas Värld.

Förändringen i vardagen

Det var efter paret fick sitt första gemensamma barn 2019 som de valde att flytta ihop för att underlätta vardagen.

Annons

Småbarnsåren kan, som bekant, vara svåra för en relation. Henrik Schyffert och Nour El Refai är inget undantag. Men i kvällens avsnitt av Carina Bergfeldt delar han med sig av ett tips för att ta sig igenom dem:

– Mitt trick är att man tar inga konflikter. Man lägger sig. Man bara ger upp. Se till att inte vinna nåt krig, säger han till Carina.

Enligt komikern ska man inte vinna ett enda krig utan lösningen är att ge vika och be om ursäkt - vad det än handlar om.

– Man går på för lite sömn. Det är för stressigt. Man är för trött och sjuk. Det är min lösning, uppger han.

Olika syn på bråken

Henrik får sedan frågan om hans partner, Nour, skulle hålla med om att detta är vägen att gå. Henrik berättar att hon inte brukar köra samma linje. Hon är, enligt Henrik, lite mer konfliktsökande.

Det först efter att barnet fyllt tre år som Schyffert tycker att man kan börja bråka igen. Nu har dock bråken skiftat fokus från det som rör barn till han själv.

– Vad vi bråkar om? Mest om mig, om jag gör dåligt. Det är mycket att det är jag. Det är mycket mitt fel, säger han och skrattar.

Foto: TT, instagram/nourbilder.

Annons