Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Henrik Schyfferts grova påhopp i Nyhetsmorgon – stoppas från att säga mer

11 sep, 2023, 11:30 
Henrik Schyffert och Jenny Strömstedt

Henrik Schyffert går till attack mot Bianca Ingrosso i Nyhetsmorgon.

Annons

Henrik Schyffert är känd för sin vassa tunga. Det är trots allt den som har gjort honom till en av Sveriges mest uppskattade komiker.

Och en ska man veta om Henrik: han drar sig inte för att ge sig på andra kändisar. Tvärtom – det finns säkert många i kändisvärlden som går runt och har ett horn i sidan till Killinggänget-profilen.

När Henrik gästade Nyhetsmorgon fick Jenny Strömstedt uppleva den där bitska tonen från första parkett.

Så träffades Nour El-Refai och Henrik SchyffertBrand logo
Så träffades Nour El-Refai och Henrik Schyffert

Henrik Schyffert till attack i Nyhetsmorgon

Henrik förbereder sig för att köra ståupp-humor för första gången på fem och ett halvt år. Han har bland annat planerat att köra en drapa om Bianca Ingrosso, tv-personligheten och influencern.

Jenny får agera testpublik när Henrik kör igång. Det är hårda ord – som underkänner Biancas arbetsinsatser rätt så rejält.

Annons

– Jag är väldigt avundsjuk på henne. Hon verkar ha det så bra. Som komiker jobbar jag 45 minuter per dag. Men som influencer kan man ju få ner det till 15 minuter om dagen. Bara ta en bild och så ringer det på dörren och så står det ett flak med Nocco utanför dörren. Jag fattar att det inte är så, men från min synvinkel så verkar det så enkelt det där.

Jenny Strömstedt vill fortsätta prata Bianca, men Henrik markerar tydligt att han måste sluta där. Han hindras av en gyllene regel för alla komiker: berätta inte skämt som inte är färdiga ännu:

– Jag håller på att skriva om det. Jag vet inte riktigt om jag ska hålla på och prata om det, säger Henrik.

Har retat Bianca Ingrosso förut

Det här var inte första gången Henrik ge sig på just Bianca. Han har även drivit gäck med henne i podcasten han har med livspartnern Nour El Refai.

– Bianca Ingrosso skrev så jävla roligt häromdagen, ”look at this jacket I found on the wind”. Man ska inte reta folk för det är klart man råkar säga fel ibland. Men liksom, den här jackan som kommer med vinden, sa Henrik då.

Annons