Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Heta rykten att Carla Bruni väntar tvillingar

13 maj, 2011, 13:02 
Agneta Nisbeth
Annons

Är Carla Bruni äntligen gravid?
Det råder skvallerstorm i Frankrike efter presidenthustruns mystiska kommentar.

Det har länge tisslats och tasslats i europeiska medier. Ska Frankrikes överhuvud Nicolas Sarkozy, 56, få barn med hustrun och supermodellen Carla Bruni, 43? Paret vägrar att vare sig förneka eller bekräfta nyheten och när Carla nyligen slutade röka tog ryktet fart igen.

Annons

Vill ej ta medieljuset från maken

Enligt tidningen Voici får paret tvillingar i oktober.

– Jag kommer att förbli tyst angående detta för att skydda något. Jag vill inte ta medieljuset från min make, men om vi satt på ett café och samtalade mellan två ögon skulle jag vara öppenhjärtad och ärlig, säger Carla till tidningen Le Parisien.

Adoption

Båda parter har tidigare uttryckt sin längtan efter ett gemensamt barn och Carla har berättat att hon inte är främmande för adoption. Hon har sedan tidigare en son medan presidentmaken har tre barn.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Margareta Heed
Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons