Hollywoodfrun Anna Anka gifter sig med 20 år yngre kärleken

anna anka David Johansson hollywoodfru bröllop

Efter två smutsiga skilsmässor och otaliga vårdnadstvister har Anna Anka, 47, funnit lyckan på nytt. Nu gifter hon sig med kärleken David Johansson, 27.

Hollywoodfrun Anna Anka, 47, har hittat kärleken igen. För tre år sedan träffade hon den 20 år yngre David Johansson, 27, via gemensamma vänner i Los Angeles och det visade sig att han var från Skåne – precis som Anna. I senaste säsongen av ” Svenska hollywoodfruar”, som sänds på TV3, visade Anna upp sin käresta och parets lycka gick inte att ta miste på.

“Äntligen en harmonisk relation”

– David är en otrolig man, som är full med kärlek. Vi har en väldigt fin respekt för varandra och den andres värderingar. Finns den balansen har man en harmonisk relation. Det tog mig 46 år att lära mig det, har Anna sagt till Expressen.

Och nu stundar alltså ett bröllop. “Planeringen pågår för fullt”, skriver Anna i ett mail till Expressen men exakt när det blir vill hon inte gå in på än. “Det håller vi för oss själva ett tag till”.

– När vi träffades visste jag inte vem Anna var. Vi pratade engelska med varandra. Det var inte förrän hon frågade vad jag gjorde och hörde att jag var svensk som hon sade att hon hette Anna Anka. Då förstod jag vem hon var. Min första kommentar var att “du är mycket snyggare i verkligheten än på tv”.

anna anka paul anka

Anna Anka var tidigare gift med den berömda låtskrivaren Paul Anka. Deras gemensamma son Ethan föddes år 2005 och dottern Elli har Anna tillsammans med sin första make Lou Yeager.

Vårdnadstvisterna

Anna har varit gift två gånger tidigare. Hennes första äktenskap var med Lou Yeager men det höll bara i en månad. Anna bar dock hans efternamn fram tills giftermålet med den berömda låtskrivaren Paul Anka år 2008. Ett äktenskap som höll i två år. Anna och Lou hade till en början delad vårdnad om dottern Elli, idag 16 år, men idag bor Ellie bara hos sin pappa efter en lång rättslig process där Lou anklagade Anna för att ha misshandlat dottern. Hon dömdes aldrig men Elli blev kvar hos Lou. Senare samma år (2015) kom Paul med liknande anklagelser vilket ledde till att även sonen fick flytta ifrån Anna.

I den senaste säsongen av “Svenska hollywoodfruar” öppnade upp om sin längtan efter barnen och hur hon hanterar sorgen.

– Som ni vet så är ju inte barnen med mig, men vad som var viktigt för mig var att de ändå ska ha sina rum, för kommer de och knackar på dörren imorgon så vill jag att de ska ha sina rum kvar, förklarade Anna.

Men nu har alltså Anna funnit lyckan i sin David. Och om deras bröllop sänds i nästa säsong av “Svenska Hollywoodfruar” återstår att se.

Läs mer

Prinsparet delade intim stund under Vasaloppet

Så sörjs Luke Perry av Beverly Hills-vännen

Här gör Kate det oväntade under barbesöket

Foto: TT