Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hollywoodstjärnan Fares Fares om kärleken till Clara Hallencreutz

09 okt, 2018, 15:00 
AvAnnaClara von Hofsten
Äntligen talar ett av Sveriges hetaste kändispar ut. Hollywoodstjärnan Fares Fares och konstnären Clara Hallencreutz vill inte vara ifrån varandra långa stunder!
Annons

Fares Fares, 44, och Clara Hallencreutz, 33, är Sveriges kanske hetaste par. Fares är skådespelare och gör just nu karriär i Hollywood, medan Clara är konstnär och fotograf. Hon var tidigare gift med H&M-arvingen och miljardären Nils Tham, men de valde att i slutet av december 2017 att ansöka om skilsmässa – efter bara tre års äktenskap.

Clara Hallencreutz med exmaken och H&M-miljardären Nils Tham.
Clara Hallencreutz med exmaken och H&M-miljardären Nils Tham.

Fares Fares gästade nyligen tv-programmet Hellenius hörna och avslöjade då:

– Vi har varit ihop sedan i januari och vi träffades via gemensamma vänner. Det är helt fantastiskt att ha en flickvän, speciellt Clara, fortsätter Fares.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Fares har medverkat i filmer med Denzel Washington och Ryan Reynolds samt i populära tv-serier som HBO:s ”Westworld”, och är en av Hollywoods hetaste skådisar. Det innebär att han vistas utomlands i långa perioder, vilket skulle kunna vara problematiskt för ett nyförälskat par. Men turligt nog har Clara ett fritt jobb och kan ofta följa med sin pojkvän.

Annons

– Men det kan kanske vara lite tråkigt ibland för Clara att inte ha något att göra under inspelningarna, konstaterar Fares.

Fares och Clara på Louise ”Lussan” Gottliebs bröllop i somras.
Fares och Clara på Louise ”Lussan” Gottliebs bröllop i somras.

Att parets kärlek är intensiv bekräftas även av det faktum att de, trots att relationen har mindre än ett år på nacken, redan valt att göra en gemensam kärlekstatuering. Men de vill inte avslöja varför de valde just detta motiv.

– Vi har tatuerat in symbolen för högspänning, det är den där pilen som sitter på elskåp. Tatueringen är en hyllning – men mer vill jag inte säga eftersom det är en privat grej, sa Fares Fares.

Annons