Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hollywoodstjärnor som råkat i trubbel

27 jun, 2010, 11:02 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

Paris Hilton blir stoppad av polisen - igen.
Paris Hilton blir stoppad av polisen - igen.

Det har onekligen varit en hel del filmstjärnor som råkat i klammeri med rättvisan den senaste tiden. Här är ett bara ett litet urval av Hollywoods mest kända trubbelmakare.

Randy Quaid och hustrun var på rymmen från polisen.
Randy Quaid och hustrun var på rymmen från polisen.

Det blir allt galnare saker som händer med stjärnorna i Hollywood. För en tid sedan var skådespelaren Randy Quaid på rymmen från rättvisan med sin något galna hustru Evi. De hade då smitit från några hotellnotor plus en del annat smått och gott. Saken är nu utredd och paret har fått en villkorlig dom. Men det vanligaste brottet är nog ändå rattfylla och droger.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Bakom galler

Vi har här sammanställt ett litet bildspel på några kända stjärnor som hamnat bakom galler, om än bara för någon dag. Och där kan du hitta både rikemansbarn som Paris Hilton, musiker som Chris Brown och filmstjärnor som Nick Nolte, Keifer Sutherland och Robert Downey Jr. De flesta bilderna är, som ni säkert förstår, tagna av polisen, direkt efter det påstådda brottet.

Läs även:

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures och All Over Press


[smooth=id: 293; width:430; height:800; timed:false; arrows:true;

carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true;

text:Alla bilder;]



Annons