Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hollywoodstjärnorna minglade med Catherine och William

11 jul, 2011, 08:07 
Agneta Nisbeth
Annons

Detta var stunden många väntat på i Hollywood – prins William och hans hustru Catherine var hedersgäster på filmgalan BAFTA.

Annons

När prins William och hans Catherine äntligen anlände till galan i Los Angeles var det en timma efter tidtabell – men vad gjorde väl det.

Nöjda att få vimla

Alla Hollywoodstjärnor var så nöjda och glada över chansen att få vimla med det brittiska paret. För det är ju inte varje dag som kungligheter besöker deras filmgalor.

Läckra Kate

Kate var snygg som vanligt i en läcker långklänning och William var stilig han också. Trots att filmstjärnorna klätt upp sig i bästa feststassen så hade de ingenting att komma med i jämförelse med Kate.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Annons

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Vill ni se resten av stjärnorna från festen kolla in vårt bildspel här:

[smooth=id: 581; width:430; height:850; timed:false; arrows:true; carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true; text:Alla bilder;]

Ni kan också se en film från röda mattan här:

httpv://www.youtube.com/watch?v=KXd2Kf-pPa4

Annons