Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hon är Måns Zelmerlöws nya kärlek

25 nov, 2016, 10:37 
AvJohanna Lejon
Måns Zelmerlöw har funnit kärleken igen. Vi vet vad artistens nya flickvän heter.
Annons
mans zelmerlow ste

Det är hänt.se som avslöjar namnet Måns Zelmerlöws hemliga flickvän. Det är den brittiska skådespelerskan, Ciara Janson som nu fångat sångarens hjärta. Den 29-åriga aktrisen är barn till skådespelarparet David Janson och Debbie Arnold. Ciara som också arbetar som designer är själv en stolt mamma till den tvåårige sonen Archie.

På en Instagram-bild som hänt.se visar syns hon i röd långklänningen under välgörenhetsgalan “Zelmerlöw och Björkman Foundation” i Stockholm häromdagen, tillsammans med sin blonda syster Talia.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Efter uppbrottet från ex-flickvännen Azra Osmancevic har Måns inte varit så synlig i vimlet, men han avslöjade för en tid sedan att han hade en ny kvinna i sitt liv men att han ville hålla henne hemlig.

Annons

– Det känns jättebra, sa han då om romansen.

Nu har han inte bara hittat en ny kvinna, men också fått ett barn i sitt liv. Något som han har drömt om under en längre tid.

– Jag vill ju ha barn någon gång, men det måste kännas rätt. Och då vill man veta att man ska vara på samma plats ett bra tag framöver och det vet jag inte om det är i Stockholm, någon annanstans i Sverige eller om det är något annat land. Men någon gång vill jag absolut ha barn, sa han nyligen i en intervju för Aftonbladet.

Av: Agneta Nisbeth.

Foto: Stella Pictures.

Annons