Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hon är Patrick Ekwalls nya kärlek – här är allt du behöver veta: ”Nästan overkligt”

20 jul, 2023, 07:10 

Patrick Ekwall förlorade hustrun Hannah i cancer 2021.
Nu har han funnit kärleken igen i Camilla Coene.

Annons

För drygt två år sedan förlorade Patrick Ekwall sin fru Hannah Ekwall i bröstcancer. Nu har den berömda sportjournalisten funnit kärleken igen i 39-åriga Camilla Coene, berättar han för Aftonbladet.

Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listanBrand logo
Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listan

Camilla är vd för en PR-byrå i Stockholm och har skymtats på röda mattan flera gånger. Hon är bosatt på Lidingö och har två döttrar som är i nära ålder med Patricks dotter Tindra, 10.

Paret träffades via gemensamma vänner i branschen. Hur länge Patrick och Camilla varit tillsammans är oklart, men Camilla förklarar i alla fall att det pågått ett tag och att de började umgås som vänner.

John Lundvik och Camilla Coene
Camilla Coene har synts på röda mattan flera gånger. Här är hon i sällskap med artisten John Lundvik.

Camilla Coene om livet med Patrick

Med tiden blev det kärlek. Samtidigt har de sett till att låta det ta tid, känna efter och målmedvetet sett till att vara på det klara med kärleken innan de gått ut med den.

Annons

– Vi kände verkligen att allt måste fungera för alla i familjen och vi sågs ett tag innan våra barn fick veta att vi var ett par. Vi var förstås tvungna att känna av allas mående väldigt noga. Men barnen har blivit otroligt bra kompisar och gillar verkligen varandra.

– Det har såklart varit till stor hjälp. Det känns också speciellt att jag och tjejerna får finnas i Tindras liv och det är så fint att se henne må bättre, säger Camilla Coene till Aftonbladet.

Patrick Ekwall: ”Nästan overkligt”

Paret är särbos, Camilla bosatt på Lidingö och Patrick i Bromma, och de har inga planer på att flytta ihop den närmsta tiden. För Patrick har den nya relationen känts kanon och han mår bra av att vara med Camilla.

Men att gå ut offentligt med relationen har inte varit helt lätt för Patrick, som säger att han varit försiktig ”av flera skäl”. Samtidigt känns det fantastiskt härligt att vara kär igen.

– Det känns jättehärligt och nästan overkligt att det har blivit så väldigt bra som det faktiskt har blivit. Allt fungerar förvånansvärt bra. Men det är som sagt en speciell situation och jag är otroligt medveten om det och har varit väldigt varsam, inte minst för Tindras skull.

Patrick Ekwall
Patrick Ekwall mår kanon när han är med Camilla Coene.

Foto: TT

Annons