Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hotell Romantik-Sven Erik, 72 bekräftar nya flickvännen Julia – 44 år yngre

23 maj, 2024, 17:30 
Vendela Lönnqvist
TT, SVT
Provokatören Sven-Erik från Hotell Romantik har hittat kärleken – i 44 år yngre Julia.
Annons

En av de mest färgstarka karaktärerna i senaste upplagan av Hotell Romantik var den 72-åriga deltagaren Sven-Erik Sjögren.

Trots att han var den mest uppmärksammade i programmet, lämnade han utan kärlek.

”Hotell romantik”-profilerna har funnit varandraBrand logo
”Hotell romantik”-profilerna har funnit varandra

Sven-Erik från Hotell Romantik har funnit kärleken

Men nu kan han bekräfta att han inte längre är singel – allt tack vare programmet.

– Ja, visst har jag gjort det! Jag har en relation, sörru. Sedan ett par månader. Vi träffades på det berömda nätet, bekräftar Sven-Erik till Hänt.

Den nya kärleken är 28-åriga Julia, som bekräftar för sajten att hon och Sven-Erik träffats tack vare att hon såg hans medverkan i programmet.

44 år yngre flickvännen

Däremot vill hon bibehålla sin anonymitet, på grund av rädsla för att bli dömd.

Annons

– Det är ju lite så, med ålderskillnaden och så, att man känner att vad folk ska tycka? Jag har ju aldrig varit med någon som varit så mycket äldre innan. Men jag har inte tänkt så, jag har mest tänkt att vi har klickat. Sedan vad andra tycker det är liksom lite skitsamma.

Julias första intryck av Sven-Erik var att han var rolig, vilket ledde till att hon tog kontakt, bekräftar hon till Hänt.

– Så då hittade jag honom och skrev till honom, och han svarade rätt snabbt. Sen tänkte inte jag mer på det, men sen blev det att han skrev mer till mig och vi skrev mer till varandra. Och sen bestämde vi oss för att träffas.

"Har lärt känna en annan sida av honom"

Det tog en liten stund innan Julia kände sig bekväm nog att berätta för sina föräldrar, men idag vet både dem och närmsta vännerna.

Julia menar att hon har fått se en helt annan sida av Sven-Erik än den han visade upp i tv-rutan. Han blev både omskriven och kritiserad för sina kontroversiella uttalanden.

– Folk dömer ju honom väldigt mycket har jag sett, och tänker väl att ”han är så här och så här”, men jag har lärt känna en annan sida av honom, säger Julia till Hänt.

Annons