Hugh Grants ilska efter uppgiften om relationen med svenska Anna

Hugh Grant och Anna Eberstein gifte sig 2018.

TT
Nyligen uppstod ett rykte som gjorde gällande att Hugh Grant gift sig med svensken Anna Eberstein av passmässiga skäl. Det här dementerar skådespelaren nu skarp.

Det har gått tre år sedan Hugh Grant och den svenska tv-producenten Anna Eberstein gifte sig med varandra. Exakt när de träffades är lite svårt att veta eftersom de båda håller detaljer om sitt förhållande väldigt hemliga.

Men 2012 födde Anna Eberstein i alla fall parets första barn, sonen John. Notting Hill-skådisen hade två ett barn sedan tidigare, dotter Tabitha som han fick tillsammans sin dåvarande partner Tinglan Hong.

Hugh Grant återförenades efter Johns födelse med Tinglan Hong och fick ett till barn med henne, sonen Felix, innan han återvände till Eberstein.

De har sedan dess fått två barn till med varandra, två döttrar.

Förvirringen efter Hugh Grants ord om äktenskap

Något som skapat viss förvirring den senaste tiden är anledningen till varför Love, actually-skådespelaren och Anna Eberstein gifte sig med varandra. De har nämligen båda två varit tveksamma till giftermål, något som han tagit upp i en intervju med USA today.

Anna Eberstein och Hugh Grant på röda mattan tidigare i år.

Anna Eberstein och Hugh Grant på röda mattan tidigare i år.

TT

I den texten står det att deras giftermål var av praktiska skäl.

– Min fru håller med mig om att äktenskap är en ganska orimlig social konstruktion. Men när du har tre barn är det en trevlig sak att göra, säger han och berättar också att det underlättar vid resande.

– Jag gillade inte att igenom passkontrollen till länder där de säger ”alla med ett Grant-pass kan gå hit, och alla andra går igenom där”. Hon fick igenom med barnflickorna, och det kändes helt fel, säger han i intervjun.

”Jag gifte mig med henne för att jag älskar henne”

Den här artikeln har fångats upp av en annan sajt, vars version hamnar högst upp om man söker ”Hugh Grant wife”. De första raderna under hennes namn lyder:

”Hugh Grant gifte sig med Anna Eberstein av passmässiga skäl”.

Det här har han fått nys om, och delar på Twitter ett fotografi på sin Google-sökning och skriver:

”Nej, det gjorde jag inte, Internet. Jag gifte mig med henne för att jag älskar henne”.

Han får sedan frågan om han googlat detta för att han glömt bort vem som är hans fru.

”Nej, det var en kompis som skickade den till mig”, svara Hugh Grant då.

Foto: TT