Hustrun Saras hjärtskärande ord efter Patrick Grimlunds död: "Hur ska vi kunna leva vidare"

10 jan, 2023, 05:37 

Tv-profilen Patrick Grimlund har avlidit i en bilolycka, 50 år gammal. Nu berättar hustrun Sara om sorgen.

Annons
Folkkära svenska kändisarna som lämnat oss 2022
Folkkära svenska kändisarna som lämnat oss 2022

Det var under söndagens som en trafikolycka ägde rum i Strängnäs, då en personbil krockade med en lastbil. En person avled, tv-profilen Patrick Grimlund. Han blev 50 år gammal.

Han lämnar efter sig hustrun Sara och en stor familj, och nu sätter hon ord på den bottenlösa sorgen.

Patrick Grimlunds hustru Sara Grimlunds stora sorg

Recept.se Nyhetsbrev

Det är på Instagram som Sara Grimlund, tidigare Goldensohn, väljer att bekräfta det tragiska beskedet. Makarna har varit gifta sedan 2013, och har tillsammans två barn. Patrick har även en son sedan ett tidigare förhållande.

"Du är barnens stora idol som lärt dom gå, cykla, åka skidor, simma, springa, prata, humor - människan som finns där, alltid. Tryggheten❤️min kärlek och livspartner. Vårt allt ❤️" Skriver Sara bland annat i inlägget som går att ta del av på hennes sociala medier.

Annons

Hon fortsätter med att beskriva hur svårt det är att ta in vad som skett.

"Jag önskar bara att den här mardrömmen tar slut, hur du kliver in genom dörren, vi kastar oss i din famn, du skrattar och lyfter upp barnen och pussar på oss"

Var på väg hem från hockeymatch

Det hjärtskärande inlägget avslutas med tunga ord om parets gemensamma barn, som han lämnar efter sig. I inlägget delar hon också bilder på familjen.

"Vad svarar jag när barnen säger, kommer vi någonsin kunna skratta igen och vara lyckliga. Eller skriker förtvivlat ge oss vår pappa💔 Hur ska vi kunna leva vidare utan dig Patrick"

Patrick var enligt Expressen på väg hem från en hockeymatch när den tragiska olyckan ägde rum. Det var en välgörenhetsmatch där intäkterna gick till att stötta Börje Salmings stiftelse och ALS-forskning.

Patrick Grimlund var i många år programledare för Lyxfällan tillsammans med Magnus Hedberg, men lämnade tv-rutan 2017.

Foto: TT

Annons