Hustruns fina kärlekshyllning till Jonas Bergström

Stephanie och Jonas Bergström 2019

Torsdagen den 24 januari fyllde prinsessan Madeleines exfästman, Jonas Bergström, 40 år. I samband med bemärkelsedagen hyllades han av hustrun Stephanie Bergström med en superfin kärlekshälsning. Läs den här.

Det händer en hel del i Jonas Bergströms liv just nu. För det första är han mitt uppe i en lägenhetsaffär och för det andra firar han 40 år! Den 24 januari 2019 var det dags för Jonas att blåsa ut 40 ljus på födelsedagstårtan.

Kärlekshälsningen på Instagram

På födelsedagen valde Jonas Bergströms hustru, Stephanie Bergström, att hylla sin make lite extra – som sig bör. På sitt Instagramkonto la hon därför ut en bild på henne och födelsedagsbarnet samt kompletterade med följande kärlekshälsning:

”Grattis på födelsedagen MY LOVE! 40 år idag och 8 år av dem har jag fått spendera med dig ❤️ Ser fram emot minst 100 år till! Älskar dig ❤️ ”, skrev Stephanie.

I skrivande stund har bilden över 400 likes och runt 50 kommentarer. Flera av kommentatorerna hyllar, också de, Jonas på födelsedagen. Andra kommenterar vilket fint par han och Stephanie är.

Jonas Bergströms bröllop

Jonas Bergström och Stephanie Bergström vid sitt bröllop, sensommaren 2013.

Så möttes Jonas Bergström och Stephanie

I år har Jonas Bergström och Stephanie varit ett par i 8 år. De har umgåtts i samma krets länge, länge men det var först efter uppbrottet från prinsessan Madeleine, 2010, som de fattade tycke för varandra på allvar. 2011 blev Jonas och Stephanie ett par. I augusti 2013 gifte de sig. 2014 föddes parets första barn Katinka och tre år senare, 2017, kom sonen Sebastian till världen.

Läs mer:

Nu säljs Jonas Bergströms lyxvåning

Prinsessbästisar på plats när Stephanie Bergström hade visning

Jonas Bergströms och Stephanie af Klerckers vackra bröllop

Foto: TT