Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hustruns ultimatum till Robert Gustafsson - efter affären med yngre kvinnan

24 jun, 2023, 10:00 
https://image.svenskdam.se/image-9733033?imageId=9733033&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Samuel Björn
Robert Gustafsson och Lotta Gustafsson
Robert Gustafsson har varit en av Sveriges största komiker i över 30 år.

Robert Gustafsson berättar om hustruns ord efter att han blev ertappad med en annan kvinna.

Annons
5 snabba med Per Andersson om livet som komikerBrand logo
5 snabba med Per Andersson om livet som komiker

Robert Gustafsson och hustrun Lotta har varit gifta i 34 år och har tillsammans sönerna Valentin, 31 och John 29. Men äktenskapet har inte alltid varit guld och gröna skogar. I självbiografin Från vaggan till deadline berättar Robert att han på mitten av 90-talet förälskade sig i en yngre kvinna, något som fick Lotta att ställa ett ultimatum...

En inblick i Robert Gustafssons liv

I Från vaggan till deadline berättar Robert om hans uppväxt, karriär och personliga liv inom svensk humor och underhållning. Han berättar om sin tid i humorgruppen Killinggänget som han slog igenom med på 90-talet samt alla hans olika roller han anammat genom åren. Robert har varit en av Sveriges mest älskade komiker i över 30 år så han ju några historier att berätta och roller att gå igenom.

Annons
Killinggänget
Killinggänget på filmgala 2005. från vänster: Henrik Schyffert, Robert Gustafsson, Johan Rheborg, Andres Lokko och Martin Luuk

Men boken ger också läsaren en unik inblick i Roberts privatliv. Robert blandar roliga anekdoter med mer seriösa och tunga insikter i hans personliga liv, inklusive hans relationer, familj och hur han hanterat framgång och utmaningar längs vägen.

Robert Gustafssons självklara val

En av utmaningarna som Robert berättar om i boken är en händelse som nästan kostade honom sitt livs kärlek. Robert skriver nämligen att starten på parets historia var allt annat än lätt. Lotta hade från början intresserat sig för en annan man vilket gjorde att Robert också började träffade andra.

Men Robert och Lotta tog sig igenom det stadiet och bildade på tidigt 90-tal en familj ihop med deras två söner. Strax efter de föddes förälskade sig Robert i en annan yngre kvinna vilket fick Lotta att se svart och ställa ett ultimatum till den folkkära komikern: Antingen är han med henne eller den yngre kvinnan. Valet blev enkelt, och nu har paret hållt ihop i över 30 år.

Annons
Annons