Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Ica bekräftar: Tvingas ta till åtgärder efter Suzanne Reuters besked

13 jan, 2024, 12:00 

Icas inspelningsplaner görs om efter Suzanne Reuters beslut i rutan.

Annons

Suzanne Reuter är en av våra mest kända och folkkära skådespelerskor. Under sin karriär har hon synts i flertalet svenska klassiker och senaste åren har hon porträtterat rollen som ICA-Stina i ICA:s mångåriga reklamsåpa.

Allt om Suzanne Reuter!Brand logo
Allt om Suzanne Reuter!

Men nu är det dags för ett helt annat äventyr för Suzanne. Tillsammans med några andra kändisar, som bland andra Peter Forsberg, kommer hon lätta ankar och bege sig ut på det okända havet, redo att segla över Atlanten i programmet Över Atlanten.

Annons

”Detta är mitt nya hem för de kommande 2-3 veckorna. Jag åker från Gran Canaria i morgon med mina vänner, och förhoppningsvis kommer vi fram levande någonstans i Karibien i slutet av januari”, skriver Peter ”Foppa” Forsberg på sin Instagram.

ICA bryter tystnaden om Suzannes nya uppdrag

Suzannes nya uppdrag gör dock att det krockar något med ICA:s vanliga inspelningsupplägg. Därför har företaget tvingats ta till åtgärder för att kunna släppa reklamfilmer när Suzanne seglar över Atlanten.

Annons

Samma gäller kollegan Björn Kjellman, som gör rollen som ICA-Stig. Likt Suzanne har han också varit iväg på inspelningar och gjort en liknande resa som den Suzanne nu kommer göra.

– Vi tycker det är jätteroligt för Suzanne och att hon får chansen att medverka i detta program. Ett program som även Björn Kjellman medverkar i, säger Elin Melin, chef Marknadskommunikation ICA Sverige, till Nöjeslivet.

ICA bekräftar: ”Har i åtanke”

Samtidigt hymlar inte matjätten med att man behövt ändra lite i planeringen. Det är dock inte första gången som en skådespelare i reklamsåpan haft andra uppdrag.

Annons

– Både Suzanne och Björn men även övriga skådespelare har andra åtaganden vid sidan om att medverka i vår populära såpa. Något vi både bejakar och alltid har i åtanke i vår planering utan att det påverkar ICA-reklamen, säger Elin Melin.

Suzanne Reuter
Suzanne Reuter seglar över Atlanten i Över Atlanten.

Foto: TT/Instagram

Annons