Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

ICA-profilens kärleksförklaring – till 18 år yngre fästmön

14 jun, 2022, 19:00 
AvSimon Holm Stålhand

Paul Tilly har verkligen hittat kärleken!

Annons
Skådisarna som medverkat i Ica-reklamenBrand logo
Skådisarna som medverkat i Ica-reklamen

Under sommaren 2021 gick Ica-profilen, Paul Tilly, 48 ner på ett knä och firade till sin stora kärlek, Isabella Staberg, 30.

”I går kväll gick mitt livs kärlek och pappan till min son ner på ett knä och bad om att få gifta sig med mig. Det var det enklaste JA jag sagt under hela mitt liv”, skrev hon då på Instagram.

Tillsammans med deras son, Milian så bor paret i Marbella, Spanien där Isabella driver ett företag.

Under tisdagen fyllde Isabella Staberg 30 år, vilket givetvis Paul Tilly uppmärksammade. Han skrev ett känslosamt inlägg på sin Instagram.

”Grattis på födelsedag mitt livs kärlek och blivande fru som fyller 30 i dag. Vad skulle jag och Milian göra utan dig?”, inleder han inlägget och fortsätter:

”Du är den mest kärleksfulla mamman och fästmön, den mest drivna entreprenören, den coolaste mäklaren i stan, du har det största hjärtat och du tar inte skit från någon och du är verkligen en sann vän och inspiration”.

Annons

"Inget jag förnekar"

Även Isabella Staberg har tidigare berättat om den stora kärleken till Paul.

– Han är otroligt rolig och väldigt omtänksam. Han har alltid satt mig mycket i centrum och jag uppskattar sånt, inte någon som tar allt för givet. Och han har superbra värderingar om hur alla är värda lika mycket, säger hon enligt Expressen och fortsätter:

– Det är ju ganska stor åldersskillnad mellan oss, och det är inget man förnekar. Och jag läser kommentarer där folk skriver att jag gjort det enkelt för mig. Men så är det inte.

De lever alltså tillsammans i Marbella, Spanien, vilket är en väldigt populär semesterort. Men det är inte bara sol och strandhäng – åtminstone inte för Isabella Staberg.

– Han flyttade hit för mitt jobb. Jag sliter varje dag och går upp klockan sex på morgonen och är klar på jobbet tio på kvällen. Medan han har varit och spelat golf under dagen.

Annons