Ica-Stig – därför kan Björn Kjellman-ryktet vara en bluff

Ica-Stig – därför kan Björn Kjellman-ryktet vara en bluff

Ica-Stig ska spelas av Björn Kjellman härnäst, påstår ryktena. Men nu har Svensk Dam uppgifter som pekar på motsatsen.
6 saker du inte visste om Ica-reklamen
Slå på ljud

Ica-Stig har spelats av både Hans Mosesson och Loa Falkman. Nu tackar den senare för sig – och vem som ska ersätta Loa är en fråga som just nu sysselsätter hela det svenska folket.

Många tror sig ha hittat svaret i Icas senaste reklamfilm. Där skymtar vad som påstås vara den nya Ica-Stig förbi, men vi får aldrig se något ansikte.

Ica-Stig – så har Ica lanserat Björn Kjellman som rykte

Observanta tittaren menar dock att smygtitten räcker som ledtråd. Det är Björn Kjellman, 57, hävdar dessa.

”Det är Björn källman (sic)! En bild på ”Adam och Eva” på disken. London - har läst in Paddington. Fängelsejacka - ”Vägen ut”. Musikaler på Göta Lejon. Är väl bara ett par ledtrådar”, skriver en person på Facebook.

”Björn Kjellman utan tvekan. Kolla på hans högeröra 24 sekunder in i klippet. Boom!”, skriver en annan.

Men frågan är om inte Ica genomfört en så kallad dubbelbluff. Svensk Damtidning erfar, efter att ha pratat med personer med insyn, att det kan vara så att mannen i den nya filmen utgör något av en rökridå. Samma personer är övertygade om att nästa Ica-Stig kommer att vara en kvinna.

Suzanne Reuter kan bli nästa Ica-Stig

Suzanne Reuter har nämnts som tänkbar kandidat. Folk har till och med satsat pengar på att Lorry-ikonen får bära den karakteristiska vita rocken härnäst.

– Vi ser ett ofattbart stort intresse - vi tar in mer spel på Ica-Stig än klassiker som Nobelpriset i litteratur eller Årets Julvärd. Det är rekord sett till den här typ av specialspel och just nu är Suzanne Reuter det mest populära spelobjektet, tätt följt av Tony Irving, sa Robin Olenius, PR-chef på spelbolaget Betsson, i ett pressmeddelande.

Även schlagerdrottningen Lena Philipson har funnits med i spekulationerna.

Vem nya "Ica-Stig" är får vi med säkerhet veta söndagen den 31 januari.

Vi kommenterar som sagt inte rykten och spekulationer, Loa Falkmans ersättare kommer att presenteras den 31 januari kl 21.15 på TV4. Håll utkik efter ledtrådar i våra filmer och i utomhusreklamen”, skriver Jenny Gerdes, pressansvarig på Ica, till Hänt.

LÄS MER: Så var Silvias brors hemliga begravning

LÄS MER: Silvias innersta krets – så lever de idag

LÄS MER: Silvias dramatiska familjehistoria – återföreningen med Walther