Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ida avslöjar bluffen i Gift vid första ögonkastet – så blev tittarna lurade

14 jun, 2023, 12:30 
Gift vid första ögonkastet

Ida Lind avslöjar den stora bluffen i Gift vid första ögonkastet.

Annons

Arvid Stark och Ida Lind har blivit ett av de mest omdiskuterade paren i årets upplaga av Gift vid första ögonkastet. Mycket på grund av de är så pass frispråkiga.

I senaste avsnittet pratar Arvid och Ida öppet om sitt sexliv. Så pass mycket att vissa tittarna vittnat om att de blivit rejält generade. Men Ida skäms inte för sig.

– Jag tänker att bästa sändningstid är läge att dra av det här viktiga samtalsämnet. Alla människor är väl intima, om det är med sig själv eller en partner eller med flera eller hur det nu kan vara. De flesta har sexuella relationer och jag tillhör den skaran som inte tycker att det är svårt eller jobbigt eller konstigt att prata om sex i tv, av den anledningen att alla människor på ett eller annat sätt mår bra av att ha en sexuell hälsa, säger Ida till Aftonbladet.

”Hotell romantik”-profilerna har funnit varandraBrand logo
”Hotell romantik”-profilerna har funnit varandra

Ida och Arvid avslöjar bluffen i Gift vid första ögonkastet

Gift vid första ögonkastet
SVT tog sig friheter i klippningen av Gift vid första ögonkastet.

I samma intervju avslöjar Ida något häpnadsväckande om en av den här säsongens mest iögonfallande scener. Många har nämligen reagerat på en sekvens där Arvid tycks berätta att han har sovit i samma säng som en av sina exflickvänner – medan han varit gift med Ida.

Annons

Men så var inte fallet, avslöjar Ida.

– Den scenen är väldigt klippt och klistrad, vi satt där i säkert två timmar och pratade, säger hon.

– Han skämtade lite om att han hade sovit hos ett ex men den ena personen han pratar om är hans syster och den andra, Sanna, är en kompis till honom som han har dejtat tidigare. Så det är taget ur sitt sammanhang, han sov aldrig hos ett ex, utan han sov hos sin syster, och vi hade en dialog om hur man ser på att man har en relation med sina ex. Det är det vi pratar om, men i klippningen blir det inte så.

Annons