Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ida Lindhs svåra beslut med Arvid – dolde sanningen

26 jun, 2023, 18:30 

När Ida och Arvid dyker upp i återföreningen i SVT har de en överraskning för de andra deltagarna.

Annons

Ida Lind, 35, och Arvid Stark, 34, gifte sig första gången de träffades. Sedan medverkan i Gift vid första ögonkastet i SVT har mycket hänt. Ida blev gravid ett par månader efter bröllopet och på deras första bröllopsdag som gifta kom deras dotter Rakel till världen.

EXKLUSIVT: Victoria och Daniel på bröllop – se filmen!Brand logo
EXKLUSIVT: Victoria och Daniel på bröllop – se filmen!

Beslutet att slopa p-pillren var enkelt, berättar Ida i en intervju med Mama. Hon var inte rädd att förhållandet skulle ta slut.

– Vi hade bara känt varandra i fem veckor, men jag visste redan då att oavsett hur det gick med oss som par, skulle Arvid bli en fantastisk pappa. Och ärligt talat: Folk som varit ihop i tio år skiljer sig. Jag var 35 år, vi kunde lika gärna börja försöka.

Så kände hon efter några veckor att allt inte var som det skulle och hon tog ett test på jobbet, det var positivt. Men hon berättade inte direkt för Arvid.

Annons

– Jag blev så pirrig! Jag ville berätta för Arvid direkt, men han var ju också på jobbet. Jag kunde ju inte berätta det här på sms!

Arvid blev jätteglad

Väl hemma gömde hon undan testet för Arvid att hitta när han skulle hämta en sak till henne. Glädjen var total.

– Vi var så glada! Jag var jätteglad! Arvid var också jätteglad! Vi kunde inte förstå att det här gick så fort. Det måste ha varit på andra ägglossningen.

I årets säsong av Gift vid första ögonkastet var det tre par som höll ihop vid programmets slut, men när återföreningen sänds är det ett av dem som skiljt sig. Det handlar om Lina och Alex, som båda hittat nya partners efter det.

– Det var Alex som inte svarade efter ett tag och då gick det inte längre, säger Lina i programmet.

Annons