Ida–Lovas krav på mamma Christine Meltzer – det får hon absolut inte göra

20 feb, 2023, 08:05 
Ida–Lova, Christine Meltzer

Mello–debutanten Ida–Lova hade några krav på sin mamma Christine Meltzer inför lördagens sändning.

Annons

Ida–Lova debuterade i Melodifestivalen med buller och bång när hon framförde den kraftfulla svenska balladen "Låt hela stan se på".

Om man tycker sig känna igen 18-åringen är det inte så konstigt. Hon har nämligen sjungit i TV tidigare. Med en egen tappning på låten "Utan dina andetag" med Kent rörde hon alla till tårar redan som 13–åring i Aftonbladets Svenska hjältar–galan.

SVT gör om Melodifestivalen 2023 – allt du måste veta!
SVT gör om Melodifestivalen 2023 – allt du måste veta!

Mellodebutanten är ganska van vid publicitet och kameror redan – hennes mamma är nämligen komikern och skådespelaren Christine Meltzer. Ida–Lova har kunnat synas vid sidan av sin mamma och pappa på premiärer genom åren.

I lördags stod hon alltså på egna ben i den tredje deltävlingen av Melodifestivalen – något som var ytterst viktigt för Ida–Lova.

Annons
Christine Meltzer, Ida–Lova
Christine Meltzer med maken Niclas Lind och barnen Ida-Lova och Ville

Kravet på mamma Christine Meltzer: Fick inte ge råd

Inför det ärofyllda uppdraget att delta i Melodifestivalen har Ida–Lova haft några krav på sin mediavana mor. Hon ville inte motta några råd och tips kring sitt deltagande.

– Jag har varit så noga med att jag vill få göra det här själv. Jag har alltid velat sjunga och det är det jag vill göra, och att jag då ska få visa för mig själv att jag kan göra det här själv. Så att hon är med, precis som hela min familj som föräldrar och syskon, säger Ida-Lova.

När Hänt frågar om Ida–Lova bett mamma att hålla inne på råden bekänner hon:

– Ja men precis, lite så.

Annons
Ida-Lova
Ida-Lova debuterade med låten ”Låt hela stan se på” i ett avskalat nummer!

Foto: TT

Annons