Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ilska efter scenerna i TV4 – produktionen fick rycka in: ”Kontraktsbrott”

07 nov, 2023, 17:00 

Händelsen i Robinson har väckt starka känslor.

Annons

Robinson har sedan programmet början varit sprängfyllt med intriger. Dramatiska vändningar har blivit vardagsmat i ett program som annars erbjuder väldigt lite föda.

Bryter ihop i tårar efter Petra Malms fråga: ”Jag skäms”Brand logo
Bryter ihop i tårar efter Petra Malms fråga: ”Jag skäms”

Pågående säsongen, med programledaren Petra Malm i spetsen, är inget undantag. Hungriga deltagare hamnar i luven på varandra, kallar varandra för elakheter och ingår pakter som får andra att känna sig utfrysta.

Det kan deltagaren Therese Lang skriva under på. Hon hamnade i ett bråk så storskaligt på den filippinska ön som fick henne att må så dåligt att hon bestämde sig för att lämna programmet.

Annons
Petra Malm
Programledaren Petra Malm.

Lämnade Robinson efter elakheterna

I kommentarsfält har tittare vädrat sitt missnöje och kallat händelsen för ”vuxenmobbning”. För Nyheter24 berättar Therese Lang att hon sina sista dagar på ön bönade och bad produktionen om att få åka hem.

– Jag gör inget annat än gråter tre dygn i sträck. Jag är nästan otröstlig och sitter till produktionen i synken och säger: “Jag vill inte vara här, jag vill bara åka hem. Kan ni bara snälla ordna att jag får åka hem?” Men de försöker uppmuntra mig att vara kvar, och att hålla i och hålla ut.

Annons

Produktionen fick rycka in: ”Så pass allvarligt”

Till slut eskalerade situationen så pass mycket att hon produktionen fick kliva in, säga till på skarpen och att beteendet kan bryta mot reglerna.

– Det blir så pass allvarligt att produktionen får gå in och säga till allihop, unisont i grupp, att det inte är okej att mobbas, att det är ett kontraktsbrott och att det kan påverka ens deltagande.

Dessvärre spelade tillsägelsen ingen roll och Therese packade sina väskor och reste hem.

– Jag kände bara att den här skiten tar jag inte. Det är inte någon som är värd att bli behandlad på det här viset. Ingen ska behöva motstå gruppåtryckningar på en sådan nivå som det var.

Therese Lang
Therese Lang lämnade Robinson efter allt drama.

Foto: TT/TV4

Annons