Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ilska mot Anna Brolin efter händelsen – TV4-stjärnans egna ord: ”Sätter stopp”

20 feb, 2024, 16:00 
Nu får Anna Brolin hård kritik.
Annons
7 saker du inte visste om Anna BrolinBrand logo
7 saker du inte visste om Anna Brolin

År efter år söker sig svenskar till tv-programmet Farmen för att prova på ett gammaldags bondeliv. Här är det begränsat med mat, vatten och elektricitet – med andra precis så som det kunde vara förr.

De senaste åren har vi sett Anna Brolin i rollen som programledare. Uppdraget tar hon på största allvar och hon är noggrann med att förklara tävlingsregler och berätta vad som förväntas av deltagarna på gården.

Anna Brolin
Anna Brolin.TV4

Ilskan: ”Så förbannad”

Men nu har deltagaren Cornelia Nordensson fått nog av Anna Brolins tävlingsregler. När hon får höra att konkurrenterna Magnus Samuelsson, Cornelia Gyllenhammar, och Ronja Lindholm skickas i väg till Torpet kan hon inte hålla tillbaka ilskan.

Annons

Det betyder att de slipper kvala för att vara kvar i ”Farmen”.

– Ska man lämna walkover för att komma någonstans i det här spelet. Eller vad är tanken? Vi är lika många kvar i spelet som vi var under min första vecka på gården, säger Cornelia Nordensson i programmet.

– Jag är så förbannad på det här jävla skitspelet. När det kommer såna här saker kastade mot mig då öppnar jag munnen och då tyglar jag inte. Jag är inte så diplomatisk när jag känner att det inte blir som jag vill.

Anna Brolin: ”Sätter stopp”

För Aftonbladet berättar Anna Brolin att hon kan förstå Cornelias frustration, men att Cornelia heller inte kan veta vad som kommer att hända i programmet framöver.

Annons

– Man får absolut diskutera saker och tycka olika men då kliver jag in och säger stopp. Verkligen. Det är jag tydlig med. Min uppgift är att försöka peppa dem på vägen i alla deras olika utmaningar, säger hon.

– Jag förstår deltagarnas frustration. Är man tävlingsinriktad så är det som att hantera en förlust i idrott. Men har man tagit sig an den här utmaningen är det faktiskt så, man vet inte vad det är som kommer.

Cornelia Nordensson
Cornelia Nordensson var inte nöjd med beslutet i Farmen.TV4

Foto: TV4

Annons