Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Ilska mot Anna Brolin efter sändningen – tittarna måste stänga av tv:n

15 mar, 2024, 14:00 
Pernilla Albinsson
Anna Brolin
Nu har tittarna sagt ifrån till programledaren.
Annons

Det har stormat mycket kring årets säsong av Farmen på TV4. Under inspelningen var det deltagare som hoppade av efter mobbinganklagelser. Även tittarna har varit tydliga på sociala medier att de tycker att deltagarna har varit särskilt otrevliga mot varandra i år.

7 saker du inte visste om Anna BrolinBrand logo
7 saker du inte visste om Anna Brolin

Programledaren tvingas kliva in

I stunder då deltagarna gått för långt har till och med programledaren Anna Brolin varit tvungen att kliva in och säga till deltagarna att de måste bete sig.

Till Aftonbladet säger Anna Brolin att hon tycker att det är viktigt att deltagarna ska få prata av sig om händelserna på gården, men att hon har nolltolerans när det kommer till personangrepp.

– Man får absolut diskutera saker och tycka olika men då kliver jag in och säger stopp. Verkligen. Det är jag tydlig med. Min uppgift är att försöka peppa dem på vägen i alla deras olika utmaningar, säger hon.

Annons

Tittarna säger vad de tycker

I veckan är det dags för det sista avsnittet för den här säsongen. På sin Instagram sammanfattar programledaren Anna Brolin sommarens inspelning med ett inlägg:

"En historiskt regnig sommar innebar att det allra somrigaste var det som var oanvänt lagom till finalveckan. Kan dock meddela att det var träningstights under fram till tävlingsstart 😅☔️ men hörni - det viktigaste av allt - era tankar inför grande finale på söndag ??"

Men tittarna är tydliga med att de inte är nöjda med årets säsong. I programledarens kommentarsfält visar de öppet sitt missnöje med både TV4 och deltagarna.

"Farmen handlar inte längre om att ta hand om en farm på 1800 talet längre tyvärr! Utan nu är det ett spel och inget annat. Man kan likaväl ta bort alla djur och tävlingsmoment osv !", skriver en tittare.

"Har tyvärr tappat intresset och undrar om inte tv4 har ett finger med i spelet 😡", kommenterar en annan.

"Absolut sämsta säsongen någonsin. Farmen har helt tappat charmen! Varför har man låtit många av deltagarna agera som de gör? Har sett ett flertal avsnitt av Farmen Norge och vilken skillnad! Det borde den svenska produktionen ta efter och lära sig av!!", skriver en tredje mycket besviken tittare.

Foto: TT./TV4.

Annons