Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ilska mot Kristin Kaspersen efter nya bilderna: "Inte så drömmig"

27 mar, 2024, 12:00 
Louise Wibergh Lenti
Bilderna från Kristin Kaspersen har väckt många starka känslor.
Annons
Kristin Kaspersens dilemma i kärlekslivetBrand logo
Kristin Kaspersens dilemma i kärlekslivet

Kristin Kaspersen, 54, är en av våra absolut mest folkkära programledare. Hon har väglett oss i rutan i över 30 år vilket gett henne en gedigen följarskara. Detta syns inte minst på Kaspersens Instagram där hon har över 275 000 personer som följer henne dagligen.

Till mångt och mycket är det hyllningar och hejarop som syns i kommentarsfälten men häromdagen uppstod en plötslig ilska bland följarna.

På resande fot

Kristian Kaspersen har ett stort intresse för träning och hälsa där hon själv har skrivit fem olika böcker inom ämnet.

Just nu befinner sig Kristin på Maldiverna och den lyxiga resorten Soneva Jani där hon ska hålla i olika yoga-kurser. Under tisdagen visade hon upp det otroligt vackra hotellet som hon befinner sig på mitt ute i det turkosa havet.

Annons

"Landat ☀️Förbereder morgondagens träningspass.Sen blev det skönt häng med sönerna och fantastisk middag på stranden!" skriver Kristin.

Kritiken till Kaspersen

I kommentarerna under bilderna från den härliga yoga-resan finns det flera kritiska röster. De menar att det finns ett ansvar som offentlig person som Kristin inte upprätthåller.

"Om alla ni kändisar och influencers kunde sluta flyga hit och dit bara för erat höga nöjes skull vore det väldigt bra. Som positiva förebilder behöver ni också tänka på de utsläpp flyget faktiskt står för.Jag förstår att resmålet är drömmigt, men klimatkrisen vi står inför är inte så drömmig precis." skriver en person.

"Precis så! Samma sak när hon åkte till Maldiverna för att göra en podd…Sen säger sig människan värna om klimatet och naturen" fyller en annan följare i.

Andra följare reagerar på resmålet i sig och menar att reklamen som görs om resorten är felriktad.

"Yoga för mångmiljonärer?" skriver en person.

"Tänk om man hade sådana pengar för att uppleva detta" skriver en annan.

Faktum är att det är ytterst få av Kristins följare som har råd med den här typen av resa då boendet i skrivande stund har ett minimipris på 30 000 kronor per natt.

Foto: TT / Instagram kaspersen

Annons