Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ilska mot Pernilla Wahlgren – efter behandlingen av Christian Bauer i tv

19 okt, 2023, 19:00 

Pernilla Wahlgren får nu hård kritik för sitt beteende i Wahlgrens värld.

Annons

Pernilla Wahlgrens och Christian Bauers kärlekssaga hade kunnat haft en roligare prolog. De började träffas under pandemin, men eftersom Pernilla rattade en delfinal i Melodifestivalen ville hon inte riskera att bli sjuk.

Hör Pernillas ärliga ord om Christian Bauer – avslöjar sanningen om relationenBrand logo
Hör Pernillas ärliga ord om Christian Bauer – avslöjar sanningen om relationen

Så därför blev det inte så många fysiska möten med Christian. I stället började det som något slags distansförhållande och eftersom Pernilla lider av telefonskräck så kunde de heller inte prata så mycket.

Men så till slut fick de äntligen till ett möte. Pernilla tog sig hem till Christians dåvarande bostad i Svinninge och den blivande fästmannen välkomnade henne med öppna armar.

Christian dumpade Pernilla för att cykla

Samtidigt trodde Christian att hon skulle åka hem senare under kvällen. Så blev det inte och när Christian vaknade 05.30 följande morgon insåg han att det var dags att bege sig till sitt cykelpass.

Annons

Det var nog också här nånstans som Pernilla förstod att hon hade träffat en cykeltokig kille. Christian kunde nämligen inte skippa cykelpasset och försökte komma på en lösning.

– Jag visste inte vad jag skulle göra med henne eftersom jag inte skulle hinna köra hem henne till Lidingö, så jag dumpade henne helt enkelt utanför Mall of Scandinavia där jag skulle ha mitt pass, berättar han för Expressen.

Christian Bauer
Christian Bauer stod handfallen och visste inte vad han skulle göra med Pernilla när han insåg att det stod spinning på schemat.

Tittarilska mot Pernilla – efter beteendet i tv

Men sedan dess har relationen utvecklats, Pernilla har blivit på det klara med att hennes nya fästman måste få cykla av sig och i senaste avsnittet av Wahlgrens värld fick hon äntligen äran att följa med.

Det var dessutom Christian som ledde passet i rollen som spinninginstruktör. Pernilla beskriver honom som ”övertaggad” och kunde inte riktigt tro på det hon fick bevittna i träningslokalen.

Tittarna tyckte dock hon hade lite taskig attityd gentemot fästmannen, berättar hon i podcasten ”Wahlgren & Wistam”.

– Det blev en liten vattendelare kan man säga. För hälften av tittarna tyckte att han var jättehärlig en positiv och glad kille och att det är fint att han kan visa känslor och bli rörd. Men många tycker att jag är dissig mot honom, säger hon.

Foto: TT

Annons