Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ilska mot TV4 efter beteendet i Robinson – har förändrat allt: ”Suck”

26 feb, 2023, 18:00 

TV4 väljer att göra om hela Robinson – nu rasar tittarna.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

När Robinson gjorde comeback i höstas var premisserna bekanta. Som så många gånger förr skulle ett gäng hungriga och äventyrslystna personer överleva på en öde ö i Malaysia.

Här är alla programledare i "Robinson"!Brand logo
Här är alla programledare i "Robinson"!

Däremot hade programmet genomgått vissa förändringar på programledarfronten. Anders Öfvergård hade ersätts av elitsoldaten Petra Malm och tittarna fick stifta bekantskap med ett helt nytt ansikte.

– Jag är den jag är och jag är norrlänning och jag är militär och det kommer inte att gå och dölja. Det finns en tydlig militär kompass i mig så jag kommer vara tydlig och rak men också mycket känslor då jag är en känslomänniska, sa hon till Aftonbladet inför säsongen.

Petra Malm hyllades för sina insatser i Robinson 2022
Petra Malm.

Petra Malm ersätts i TV4

Petra Malm blev snabbt en favorit hos tittarna, men dessvärre meddelade hon att det inte kommer bli någon fortsättning i Robinson, när programmet återvänder till våren.

Annons

Petra vill inte vara ifrån familjen för länge, så när nya säsongen drar igång återvänder Anders Lundin, som var programledare mellan 1999 och 2003, till programmet.

– Jag ser mest fram emot krismötena. Jag fick smak för det förra gången, att det aldrig riktigt blir som man har tänkt sig. En tävling som är jättebra men tyvärr blåser bort under natten eller en strand som försvinner i högt tidvatten – sådant är alltid spännande, har han sagt i Nyhetsmorgon.

Anders Lundin återvänder till Robinson
Anders Lundin gör comeback i Robinson.

Tittarna rasar över ändringen i Robinson

Men det är inte den enda förändringen som kommer ske. I den nya säsongen kommer man dela upp lagen mellan äldre och yngre, meddelar Anders Lundin i ett klipp på Instagram.

Kanalen beskriver det som ett experiment, om ungdomlig styrka vinner över ålderdomlig visdom, och den äldsta deltagaren kommer att bli lagledare för ett av lagen – och vice versa.

Tittarna verkar dock aningen skeptiska över förändringen. På vissa håll välkomnar man förändringen, medan man på andra håll sågar TV4:s plötsligt beslut.

”Suck. Hittade dom inget bättre”, skriver en person.

”Tycker inte alls om det. Äldre och yngre kompletterar varandra och behövs tillsammans i ett lag enligt mig”, skriver en annan.

Foto: TT/Instagram

Annons