Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ilska mot TV4 efter händelsen i Robinson – nu rasar tittarna: ”Otroligt illa”

28 maj, 2023, 17:00 

Tittarna reagerar direkt efter beteendet i Robinson-finalen i TV4.

Annons

Det är dags att knyta ihop säcken och avslutade vårens säsong av Robinson. I flera veckor har deltagarna tvingats hantera tuffa utmaningar, samtidigt som de sprungit runt på ön med tomma magar.

Här går Anders Öfvergård till attack mot Anders & Kerstin LundinBrand logo
Här går Anders Öfvergård till attack mot Anders & Kerstin Lundin

Säsongen har bjudit på en stor portion drama och en hel del intriger. Tittarna har investerat mycket av sin tid för att följa deltagarnas resa – och väntat med spänning på vem som slutligen står som vinnare.

Därför är det så klart väldigt tråkigt att få allt avslöjat på sociala medier. Trots att programmet sänds först 21.00 på TV4, har avsnittet redan släppts på TV4 Play och i kanalens kommentarsfält är det många som skrivit ut vem som vinner.

Annons
Anders Lundin
Programledaren Anders Lundin.

Tittarilska mot Robinson: ”Va fan”

För tittarna som vill kunna ta del av Robinson innehåll på sociala medier utan att få allt avslöjat för sig blir så klart väldigt besvikna – och har nu vädrat sin ilska i kommentarsfältet.

”Va fan, finalen brukar väl inte ligga ute på Play i förväg?? Tråkigt att det spoilades här vem som vann”, skriver en person.

”Sett finalen men tycker det är onödigt att spolia genom att berätta vem som vann här redan nu. Inte så kul för de som inte kan/vill streama kvällens avsnitt redan nu”, skriver en annan.

”Otroligt illa”

Men det är inte bara andras avslöjanden om finalen som fått tittarna att uttrycka hård kritik. Många är även bestörta över det dåliga ordförråd som råder i programmet.

”Måste bara få tillägga, att det är väldigt mycket svordomar. Tycker att ordförrådet borde vara bättre. Låter så otroligt illa. När vuxna människor svär på detta viset”, skriver en person.

”Håller med, svär var och varannan mening”, skriver en annan.

Robinson-ön
Flera tittare har fått årets vinnare ”spoilat” för sig – och uttrycker nu hård kritik mot TV4.

Foto: TV4/TT

Annons