Ilskan efter Jenny Alversjös beteende i Nyhetsmorgon: ”Märkligt”

28 mar, 2023, 16:03 

Jenny Alversjö får kritik efter intervjun med Alexander Skarsgård i Nyhetsmorgon.

Annons

När Tuva Novotny dök upp på Elle-galan förra året bekräftade hon att hon väntar sitt andra barn. Då ville hon inte svara på frågan vem pappan var, trots rykten om att hon var i en relation med skådespelaren Alexander Skarsgård.

8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

På New Yorks gator fastnade de sedan på bild tillsammans. Tuva gick med en barnvagn och Alexander med en bebis i famnen, vilket många såg som ett kvitto på att ryktet stämde.

Alexander Skarsgård avslöjar bebislyckan

Alexander Skarsgård avslöjar nu att han blivit pappa. Inför premiären av nya filmen Infinity Pool berättar han om barnlyckan och hur det känns att bli pappa för första gången.

– Det känns bra. Vi har en son som är åtta månader nu. Det går bra, även om det är ganska ovant, säger Alexander Skarsgård till Aftonbladet.

”Märkligt att denna nyhet sprids”

Nyheten har uppmärksammats på flera håll. När Alexander Skarsgård gästar Nyhetsmorgon frågar programledaren Jenny Alversjö om han trivs i nya papparollen.

Annons

– Ja, jättebra. Jag trivs väldigt bra, säger skådespelaren.

På sociala medier har TV4 lagt upp intervjun och benämner Alexander Skarsgård som ”nybliven pappa”, något som flera tittare reagerat på och i TV4:s kommentarsfält hörs flera kritiserade röster

”Hur länge är man en nybliven förälder? Barnet är 8 MÅNADER”, skriver en person.

”Märkligt att denna ”nyhet” sprids överallt i media just nu då han har varit pappa i 8 månader… ingen hemlighet precis!”, skriver en annan.

Foto: TT

Annons