Ingemar Stenmark har gift sig!

Efter tio år tillsammans har Ingemar Stenmark sagt ja till sin Tarja Olli. Paret valde att förvandla skidlegendens 60-årsfest till ett bröllop!
ingemar stenmark1 ste

Vilken kärlekskupp! Ingemar Stenmark, som fyller 60 år i mars, bjöd in ett 70 tal gäster för att fira sin födelsedag på Bogesund slott utanför Stockholm. Vad han inte berättade var att han – under samma kväll – skulle säga ja till kärleken Tarja. Kvällen inleddes med tända marschaller och en stämningsfull festlokal och vid den tidpunkten anade ingen vad som komma skulle.

Det var inte förrän gästerna ombads ställa sig längs väggarna och en kostymklädd Ingemar tågade in – hand i hand med Tarja som bar en tudelad vit klänning – som de förstod att födelsedagsbarnet faktiskt skulle gifta sig. För Hänt i Veckan berättar ett ögonvittne hur ett förtjusat sus spred sig i lokalen.

ingemar stenmark2 ste

En som dock visste att 60-årsdagen skulle firas med bröllop var dottern Iza, 8, som fick agera brudnäbb. Hennes jobb var att bära ringarna. Efter ceremonin, som leddes av vigselförättaren Stig Strand, fortsatte festen med en gedigen bröllopsbuffé med tillhörande avec och tårta och när det var dags för valsen hade den gamla Let’s Dance-vinnaren inga som helst problem att föra sin nyblivna hustru över dansgolvet!

Läs mer på hant.se

Av Ellen Myrgård Lindén

Foto: Stella Pictures