Intervju! Andrea Brodin om kärleken, småbarnslivet och nya huset

09 maj, 2017, 12:50 
https://image.svenskdam.se/agneta-200x248.jpeg.jpg?imageId=5470953&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Agneta Nisbeth
Prinsessvännen i en öppenhjärtig intervju.
Annons

Det strålar om tv-inredaren och entreprenören Andrea Brodin, 40. Och det går inte att hitta minsta spår av trött småbarnsmamma, trots att hon har en fyramånadersbebis där hemma, samtidigt som hon driver inredningsföretaget By Andrea, där hon säljer sina egendesignade inredningsdetaljer som kuddar, brickor, doftljus och tallriksunderlägg. De vackra tallriksunderläggen kan du förresten köpa i Svensk Damtidnings webbshop! Andrea driver dessutom en av Sveriges största inredningsbloggar, hon syns flitigt i TV4:s Nyhetsmorgon och är ofta anlitad som moderator på olika events.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Jag är otroligt tillfreds där jag är nu med jobb, familj, relation och plats i världen. Jag är väldigt tacksam för det jag har, säger Andrea över en svag kaffelatte och en ostfralla på hippa café Foam på Östermalm i Stockholm.

– Jag gillar att jobba och brinner för mina företag men har lärt mig att det måste vara balans i livet, annars blir ingenting bra.

Annons

Ja, trebarnsmamman Andrea tycks verkligen ha hittat en bra balans i livet tillsammans med sin nye livspartner, entreprenören Cedric Notz, 42. En viktig ingrediens i detta har varit att hon och Cedric hjälps åt med bebislivet.

– Jag tyckte det var rätt utmanande att vara mammaledig hundra procent med mina tidigare barn och släppa hela min yrkesidentitet, jag mådde inte så bra av det. Nu tänkte jag verkligen efter hur det skulle bli så bra som möjligt för alla och det känns som en balans just nu. Alla är olika och jag tycker att acceptansen för att olika typer av lösningar har ökat.

– Isabella är ett otroligt nöjt och glatt barn. Hon är min nöjdaste bebis och det är nog för att jag själv är så nöjd. Dessutom är jag mer cool denna gång. Jag är äldre och vet hur jag ska lägga upp dagarna så att alla ska må bra. Och när jag har varit borta och jobbat på något roligt event så har jag mycket mer energi med barnen. De stora barnen Diana, 10, och Ivar, 8, tycker att det är roligt att ha fått en lillasyster och hjälper gärna till. Men allra gladast är nog ändå familjens ett år gamla jackrusselltik Jaxy, berättar Andrea.

Annons

– Hon tror att det är hennes valp, och hon pussar och buffar på Isabella konstant. Om Isabella gråter det minsta så är Jaxy framme och slickar henne och tröstar. Hon ligger och vaktar vagnen på ett gulligt sätt. Det är rörande att se.

Det kan tyckas som om allt är perfekt i Andreas liv och jag undrar om hon inte ens har någon 40-årskris.

– Nej. Jag åkte på en rejäl kris i samband med min skilsmässa 2011 från de stora barnens pappa så jag känner mig färdigkrisad, skrattar Andrea. Tvärtom, så tycker jag att livet är superhärligt och fullt av möjligheter. Efter en tid som singel kunde väl Andrea aldrig ana att hon skulle möta mannen i sitt liv på vännen, prinsessan Madeleines bröllop i juni 2013. Men så var det. Och hur romantiskt är inte det att möta kärleken på ett pampigt prinsessbröllop?

Annons

– Ja det var väldigt romantiskt även om det var helt otippat, skrattar Andrea. Rent generellt är väl bröllop ett väldigt bra ställe att träffas på för man har ju något gemensamt redan och så är stämningen så kärleksfull. Dessutom var det i juni när Sverige är som vackrast, mitt emellan hägg och syren.

De introducerades av gemensamma internationella vänner, som tyckte att de skulle passa perfekt ihop. Och så rätt de hade.

– Men sen vet man ju aldrig. Det är ju så många boxar som ska klickas i innan man sitter där med barn och bor ihop några år senare. Det kanske man inte visste där och då även om Cedric alltid skämtar och säger att han alltid visste, säger Andrea och ler stort.

Cedric, som är gammal vän med Chris O’Neill flyttade från Gstaad i Schweiz till Andrea i Stockholm och stormtrivs i sin nya stad. Paret bor i en lägenhet på Östermalm i Stockholm, men har precis köpt hus på Lidingö.

Annons

– Lika mycket som jag älskar livet i stan så måste jag ut i naturen och nu kändes villa rätt i tiden. Nu är Isabella så liten och har ingen uppfattning, men om ett år tror jag det kan finnas något härligt i att öppna dörren och springa ut, kanske tillsammans med Jaxy som ständig följeslagare. Vi älskar båda naturen och gillar att ta med barnen ut på cykelutflykter. Varje sommar lämnar hela familjen betongen för att vandra i de schweiziska bergen.

– Barnen vandrar också. De är jätteduktiga. Vi går två timmar, äter lunch och går sedan några timmar till. Det är supermysigt och bedårande vackert.

 

Foto: IBL

Annons