Irma Lehtosalos obehagliga upptäckt – nu varnar hon andra

18 mar, 2023, 12:00 

Efter succén har Markoolios mamma Irma stött på en motgång.

Annons

Marko "Markoolio" Lehtosalo har varit en starkt lysande stjärna i flera decennier. Hans låtar har sjungits på fotbollsläktare och after skis otaliga gånger, och han är minst sagt folkkär.

Nu har han tagit med mamma Irma in i rampljuset – som gör storslagen succé. Men allt kommer med ett pris.

TV: Hör mammans chockerande avslöjande om Markoolio
TV: Hör mammans chockerande avslöjande om Markoolio

Irma Lehtosalos stora lycka efter succén

Genom programmet Marko och Irma tog sig Irma rakt genom rutan och in i folkets hjärtan. När säsongen led mot sitt slut var det tydligt att de inte heller fick nog av hennes finska charm.

Recept.se Nyhetsbrev

På sociala medier har hon vuxit i en hiskelig takt, som nästan saknar motstycke. Medieakademin publicerar varje år en kartläggning vid namn Maktbarometern, med syfte att sammanställa de största kontona på diverse plattformar – för att se vilka det är som styr och ställer online.

Annons

I ett inlägg på Instagram berättar de att ingen mindre än Irma Lehtosalo ser ut att knipa en plats i årets Maktbarometer. På både Instagram och TikTok har hon nämligen fått sig en rejäl skara följare och engagemang, på väldigt kort tid.

"Irma ser redan nu ut att bli en av årets raketer i Maktbarometern. Vilken plats hon landar på återstår att se." Skriver Medieakademin på Instagram.

Irma Lehtosalo och Markoolios otäcka upptäckt

Men med all framgång, kommer det tyvärr folk som vill förstöra på köpet. Och nu är det Irmas tur att bli utsatt. På sistone har flera kändisar vittnat om bedragare online, som utger sig för att vara dem och i sin tur utnyttja deras följare på pengar.

När Irma i godan ro anordnade en tävling för sina över en kvartsmiljon följare på Instagram var de nämligen där – bedragarna. De upptäcktes snabbt, och hon och Marko som höll i tävlingen såg till att snabbt varna hennes följare, så ingen skulle råka illa ut:

Annons

"🚨VARNING🚨Just nu är det ett konto som utger sig vara oss som försöker lura folk genom att påstå att ni har vunnit och att ni ska klicka på en länk där ni måste uppge kortnummer. Detta är bedrägerikonton och vi uppmuntrar er STARKT att anmäla dem samt att inte klicka på några länkar! Vi gör allt vi kan för att ta ner kontona så fort som möjligt!"

Det är självklart obehagligt att utsättas för bedragare, men förhoppningvis råkade ingen illa ut när de agerade så snabbt.

Irma Lehtosalo och Marko Lehtosalo gästar Carina Bergfeldt
Nu sätter de ner foten.

Foto: TT

Annons