Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Irma Lethosalos okända dotter Mirka träder fram – efter 44 år

06 apr, 2024, 08:00 
Här dyker Irma Lethosalos okända dotter upp!
Annons
Irma Lehtosalos bluff – har lurat fansen!Brand logo
Irma Lehtosalos bluff – har lurat fansen!

Markoolio visade tidigt i livet sin artistiska ådra. Han var en underhållare av rang, bjöd det svenska folket på låtar som det nynnas på än i dag och etablerade sig som en av Sveriges mest folkkära artister.

Därför var det rätt givet att även hans mamma, Irma Lehtosalo, skulle besitta en stjärnglans som är få förunnat. Det skulle dock dröja 67 år innan hon valde att dela med sig av den till resten av svenska folket.

När succé-programmet Marko och Irma dök upp i rutan blev allt så tydligt. Alla ville se mer av Mark och Irma, som bjöds in till talkshows och intervjuer för att prata om sin fina mor och son-relation.

Annons
Markoolio, Carina Bergfeldt och Irma Lehtosalo
Markoolio och Irma Lehtosalo gästar Carina Bergfeldts talkshow.Karin Törnblom / TT

Här dyker okända systern Mirka upp

Första säsongen handlade om att rusta upp det hus som Markoolio en gång i tiden köpte till sin mamma. I andra säsongen får vi följa efterspelet och arbetet med Irmas trädgård som lämnats fullt av bråte.

I senaste avsnittet får tittarna även stifta bekantskap med Markoolios okända syster, Mirka Lehtosalo, som hälsar på för att inviga den nybyggda poolen på tomten.

– Mamma är väldigt stolt över huset. Hon trivs jättebra, det märker man på henne, säger Mirka i programmet.

Annons
Irma Lehtosalo
Irma Lehtosalo inviger den nya poolen.TV4

Markoolio om relationen till Mirka

Mirka gjorde även ett gästspel i sista avsnittet på första säsongen. Då var hon på plats för att inspektera Irmas nybyggda hus och berättade att hon var lite avundsjuk på hennes hem.

Annons

Markoolio berättade då även om hur mycket systern Mirka betyder för honom.

– Min bror och även min syster betyder mycket för mig. Jag har ju vuxit upp med dem. Sen har vi tjafsat och bråkat som alla syskon gör, men för mig är det min familj som jag har vuxit upp med. Det är vi fyra, sa Markoolio i programmet.

Marko och Mirka
Markoolio skrattar med systern Mirka.TV4

Foto: TT/TV4

Annons