Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Irmas erkännande efter händelsen i Renées brygga – ville inte vara med

18 jan, 2024, 05:00 

Nu berättar Irma Lehtosalo om sin medverkan i Renées brygga.

Annons

Över en natt blev Irma Lehtosalo hela Sveriges favorit i tv-rutan, och jobben har haglat in. I veckan var hon en av deltagarna i Renée Nybergs älskade långkörare Renées brygga, ihop med Farah Abadi och Andreas Lundstedt.

Men det var inte självklart att hon skulle vara med, avslöjar hon nu.

Gunde Svan i tårar efter känslosamma fråganBrand logo
Gunde Svan i tårar efter känslosamma frågan

Så blir säsong två av Marko och Irma – efter succén

Irma slog igenom med programmet Marko och Irma, där hon och sonen Markoolio byggde hennes nya hus. Det blev en omedelbar succé, och de kammade hem priset årets bästa realityserie på Kristallen 2023.

En säsong två är givetvis spikat, och väntas ha premiär 2024. För Aftonbladet har Marko berättat vad tittarna kan vänta sig:

Annons

– Vi tar en tur till Finland och åker dit jag föddes och där mamma har vuxit upp. Vi åker även till Norrland och hittar på en massa roliga saker.

Ja, Irma har inte legat på latsidan sedan tv-debuten. Ihop med den musikaliske sonen Markoolio släpptes låten Vatten & Eld förra våren, och några månader sedan gjorde hon solodebut med Bävling. Dessutom var hon Markoolios sidekick i den nya säsongen av Smartare än en femteklassare.

Irma Lehtosalo och Markoolio med en Kristall i händerna
Succé för Irma!
Annons

Irma Lehtosalo ville inte vara med i Renées brygga – avslöjar

Nu senast syntes Irma i Renées brygga, där vi fick ta del av öppenhjärtliga och starka samtal med Renée Nyberg. Avsnittet hyllades av tittarna, och av Renée själv:

"Underbara Irma! Så glad att du var med och skojade, berättade, sjöng och dansade!" Skriver hon på Instagram.

I samma inlägg berättar Irma dock att hon inte tänkt tacka ja. Hon berättar att hon inte tänkt vara med, och att hon inte visste vad man gjorde där. Men såhär i efterhand är hon nöjd, och skriver att alla var så snälla!

Foto: TV4

Annons