Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Isabella Löwengrip bekräftar relationen med Erik Selin

06 nov, 2019, 10:37 
Av
Sedan i våras har 51-årige miljardären Erik Selin pekats ut som Isabella Löwengrips nya kärlek.
Nu bekräftar Isabella relationen i en ny intervju med Expressen.
– Det stämmer, säger hon.
Annons

Entreprenören och influencern Isabella Löwengrip, 29, går igenom en tuff tid i sitt liv just nu. När hösten startade hade hon målet att bli världens mäktigaste kvinna, men istället tvingades hon dra i handbromsen rejält. I sitt sommarprat i P1 hälsade hon adjö till Sverige, med siktet på en storslagen etablering i USA. Men de storartade planerna fick ett dystrare slut än Isabella hade hoppats på.

På andra sida Atlanten skulle hon expandera sin verksamhet och planerna gick så pass långt att hon skaffade sig ett lyxigt kontor och lägenhet i New York. Via Isabellas blogg och sociala kanaler kunde hennes följare följa med i den stora satsningen, men sedan kom kraschen.

Isabellas stora sorg över krisen

I oktober tvingades Isabella berätta att hon var på god väg mot konkurs. I ett blogginlägg med titeln Mitt modigaste inlägg någonsin förklarade hon att hennes drömmar gått i kras.

”Vi tar inga mer risker, hade skutan inte vänts och vi inte agerat hade allt mitt kapital ätits upp och till slut hade vi gått i konkurs”, skrev Isabella i början av oktober.

Annons

Den tuffa tiden har tagit hårt på Isabella, som flera gånger skrivit på sin blogg om den sorg hon känner över vad som har hänt. Senast för några dagar sedan skrev hon om kaoset som sker kring henne.

”Jag har försökt att känna mig glad i helgen men jag lämnade mitt livs tuffaste vecka bakom mig så jag har pendlat minst sagt mellan sorg, förtvivlan och glädje”, skrev hon på sin blogg.

Isabella om Erik Selin: ”Vi har en relation”

Men trots de tunga känslorna finner Isabella Löwengrip tröst i en speciell person i sitt liv, nämligen 51-årige miljardären Erik Selin. Redan i våras började det tisslas och tasslas om att Isabella skulle ha hittat kärleken – och bara veckor senare pekades Erik ut som Isabellas nya pojkvän.

Vid flertalet tillfällen har Isabella och Erik sedan synts ihop. Bland annat under Almedalsveckan då Isabella arrangerade en välgörenhetsmiddag. I juli blev deras umgänge än mer intensivt då de fångades på bild när de gick hand i hand i franska Saint Tropez.

Annons

Det är dock först nu som Isabella Löwengrip bekräftar relationen, vilket hon gör i en intervju med Expressen. För tidningen berättar hon även hur mycket Erik betyder för henne.

– Det stämmer att vi har en relation tillsammans. Han har valt ett liv där han inte är lika offentlig som jag är. Men han är ett jättefint stöd i det här och jag är jättetacksam att få ha honom som bollplank. Han har så mycket erfarenhet. Men han känner mig och vet hur viktigt det är att jag få ta mig ur den här krisen på egna ben. Han kan vara ett emotionellt stöd, men resten måste jag klara själv, säger Isabella Löwengrip till Expressen.

FOTO: TT/Bruno Bebert, TT/Tommy Holl

Annons