Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Isabella Löwengrip har förlovat sig med Paul Sundvik – romantiska draget efter 3 år: "JAAA!"

20 jun, 2023, 04:26 

Isabella Löwengrip har förlovat sig med Paul Sundvik

Annons

Kärlekslycka! Entreprenören Isabella Löwengrip bekräftar nu på Instagram att kärleken Paul Sundvik gått ned på ett knä – och hon sa ja!

De blev ett par 2020, och nu väntar alltså nästa steg i relationen.

Här är Sveriges 5 rikaste!Brand logo
Här är Sveriges 5 rikaste!

Isabella Löwengrip förlovad med Paul Sundvik

Det var minst sagt romantiskt planerat av fästmannen, som friade till Isabella under en kärleksresa till Kroatien. På Instagram laddar hon upp en bild på den pampiga ringen, följt av texten som kort och gott lyder:

"JAAA! ❤️❤️❤️"

Kärleken går inte att ta miste på. Bara dagen innan postade hon en video på paret med texten: "Livet är ett stort äventyr med dig". Och nu har de alltså gjort kärleken permanent!

Det är tydligt att frieriet var efterlängtat. I slutet av april berättade Isabella för Hänt, att Paul som är industridesigner, berättat att han designat en ring. Någon fråga hade hon däremot inte fått ännu:

– Jag tycker ju att han är långsam, men Paul är inte romantisk på det sättet. Han gör väldigt mycket fina saker och hjälper mycket men det är inte så att han kommer hem spontant med blommor eller har bokat en restaurang. Han har inte det i sig. Så det är kanske därför jag har tjatat lite.

Foto: TT

Annons