Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Isabella Löwengrip om ekonomin: ”Har förlorat miljoner”

03 okt, 2019, 13:56 
Av
Isabella Löwengrip erkänner att bolag hon satsat och trott på inte alls gått så bra hon velat.
I ett ärligt inlägg på sin blogg talar hon nu ut om de ekonomiska svårigheterna som råder, och att hon nu tvingas strama åt för att finna en ny väg framåt.
”Jag har tjänat miljoner och jag har förlorat miljoner”, skriver hon på bloggen.
Annons

Sedan hon var 16 år har Isabella Löwengrip, 28, varit en drivande entreprenör. De senaste åren har hon växlat upp och talat stort om sina visioner och drömmar, bland annat om att hon ska bli världens mäktigaste kvinna.

För bara några veckor sedan basunerade hon ut att den omtalade flytten till New York i USA var ett faktum, men Isabella hann knappt landa innan det uppstod problem med visum och hon tvingades återvända till Sverige. Och för ett dygn sen skrev hon inlägget ”Mitt modigaste inlägg någonsin” där hon la korten på bordet.

Det är fruktansvärt läskigt och jag vet inte om jag gör rätt just nu som sänker garden och erkänner för er att jag har en svacka. Men förhoppningsvis kan andra entreprenörer som följer mig känna igen sig och vi kan lära oss av misstagen ihop. Att vara en entreprenör är mitt stora kall i livet. Just nu känns världens mäktigaste kvinna ofantligt långt bort. En liten del av mig vill dra täcke över huvudet för alltid men en större del vill aldrig ge upp”, skriver Isabella Löwengrip.

Annons

Hon berättar om de idéer som hon haft under åren. Bland annat ville hon starta ett personalbolag, investera i kryptovalutor, satsa på privatflygplan och välgörenhet. Isabella avslöjar också att hon var på väg att få en egen dokusåpa som även började filmas. Projektet skrotades dock då det inte blev som hon tänkt sig.

Isabella Löwengrip om sin miljonförlust

Efter inlägget har Isabella Löwengrips avslöjande uppmärksammats, och under torsdagsmorgonen valde hon att lägga ytterligare kort på bordet. Bland annat att hon måste ändra om sitt liv för att få det att fungera under de nya förutsättningarna.

”Just nu känner jag mig som en katt som har trillat från nionde våningen och gör mig redo för landning. Jag har fler liv kvar men jag måste hitta en mer strukturerad väg framåt”, skriver hon.

Isabella Löwengrip menar att hon förvisso tjänat extremt mycket pengar på sina idéer, men att det även varit stora förluster. Det sistnämnda är det hon står inför just nu, vilket kräver stora förändringar.

Annons

”Jag har tjänat miljoner och jag har förlorat miljoner. Vi har kunnat fira och gasa men vi har också fått strama åt rejält. Där vi är just nu. Saker och ting har inte gått som jag tänkt. Men jag lär mig”, skriver Isabella.

Så ska Isabella Löwengrip ändra sitt liv

På bloggen och i sociala medier har Isabella Löwengrip fram tills nu upprätthållit fasaden om ett felfritt och framgångsrikt liv. Bland annat med lyxresor, galor och att vara uppassad av stylister och egen kock. Men i kulisserna har motgångarna påverkat hennes mående.

”Jag har fått känna på ångest den senaste tiden. En sån där ångest där väggarna plötsligt närmar sig mot mig, det blir märkligt tyst som om någon höll för öronen, allt börjar snurra långsamt åt ett håll och det blir svårare att andas”, skriver hon.

Isabella Löwengrip avslutar sitt ärliga inlägg med att hon trots allt ser ett ljus i mörkret.

”Nu börjar en ny fas i mitt liv som entreprenör. Jag ska backa, landa och finna en ny väg framåt. Jag kommer att dela med mig av den och förhoppningsvis kunna hjälpa andra i samma sits. Fastän resan framåt är jobbig så känns det okej”.

FOTO: TT

Malin Ljung

Annons