Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Isabella Löwengrips stora lycka – efter livsförändrande operationen: "Lycklig över att äntligen få äga min kropp"

09 mar, 2024, 15:30 
Pernilla Albinsson
Isabella Löwengrip
TT.
Isabella Löwengrip har genomgått en operation som hon har längtat efter.
Annons

Isabella Löwengrip, 33, tidigare kallad Blondinbella, har varit bloggerska sedan hon var 14 år. Idag är hon dessutom en framgångsrik entreprenör och har ett stort skönhetsmärke.

Kändisbarnen har vuxit upp – Izabella Scorupcos dotter oigenkännligBrand logo
Kändisbarnen har vuxit upp – Izabella Scorupcos dotter oigenkännlig

På sin blogg har Isabella i veckan delat med sig om en stor förändring som hon gjort – hon har genomgått en bröstförminskning. Anledningen till operationen är att hennes livsstil har förändrats de senaste åren.

Vill kunna vara mer aktiv

Hon säger till Aftonbladet att hon tidigare har trivts med sin byst. När hon gick på galor tyckte hon om att ha på sig fina klänningar och känna sig som en kurvig kvinna. Men nu är det färre galor och mer aktiviteter som gäller för Isabella.

– Nu vill jag inte vara den där bystiga ’gala’-Isabella längre. Istället tränar jag, hajkar och cyklar mountainbike. Brösten har varit i vägen och styrt vad jag är kapabel till. Min stora dröm har varit att kunna hoppa, skutta och springa utan att störas av mina bröst. Jag känner mig lycklig över att äntligen få äga min kropp, säger Isabella.

Svårt samtal med barnen

Isabella har velat genomgå den här operationen väldigt länge, därför är hon nu mycket lättad över att det äntligen hänt. Men hon funderade mycket över hur hon skulle prata med sina barn om operationen.

Annons

– Just det här med plastikoperationer är känsligt och man vill säga det på rätt sätt. Jag sa att jag tycker det är tungt och jobbigt med mina bröst och vill kunna vara aktiv och hitta på saker. Hon tog det jättebra, säger hon.

Redan andra dagen efter operationen var Isabella ute och gick på promenad. När hon pratade med Aftonbladet var hon förväntansfull över våren och sommaren.

– Jag ser fram emot att kunna röra mig ordentligt, men också att köpa vackra klänningar utan att behöva tänka på att ha bh. Det blir en aktiv och rörlig sommar med snygga kläder!

Foto: TT, instagram/isabellalowengrip.

Annons