Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ivanka Trumps babyråd till Madeleine

03 okt, 2013, 11:09 
Annons
Ivanka

Precis som prinsessan Madeleine,31, går Ivanka Trump, 31, – fastighetskungen Donald Trumps modellsnygga dotter från äktenskapet Ivana Trump – i väntans tider.

För Ivanka är det ju andra gången gillt. Hon och maken Jared Kushner har redan lilla Arabella,2, ihop och om tio dagar är det åter dags att checka in på överlyxiga “delivery-roomet” där hemma på Manhattan i New York för att välkomna familjens senaste tillskott, en pojke som man ju tror att det blir.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Ivanka

Madeleine har ju en bit kvar innan det är dags för hennes del, men så här tipsar i alla fall Ivanka som redan varit med en vända:

– Ta med skön musik. När Arabella skulle komma till världen så födde jag exempelvis till “This Year’s Love” med David Gray, min och Jareds bröllopssång.

– Egna toilettsaker är också härligt att ha med sig, produkter du är van vid och känner igen.

– Och så en stor, mjuk, härlig morgonrock att krypa in i. Komforten är viktig!

Av Marianne Rolfstadius

Foto: Stella Pictures

 

 

Annons